Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Novi farmeri spremni su upoznati srodnu dušu: Počele prijave za sudjelovanje u 16. sezoni 'Ljubav je na selu'

Nakon uspješne jubilarne, 15. sezone najpopularnijeg reality showa u Hrvata, vrijeme je za novu, 16. sezonu, a sve usamljene dame željne novih poznanstava, simpatija i uzbuđenja već se sada bez puno razmišljanja mogu prijaviti za sudjelovanje jer čeka ih avantura života!

Ljubav je na selu - Anita Martinovic.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Da prava ljubav uistinu čeka na najskrivenijim i najneočekivanijim mjestima već je mnogo puta pokazala upravo RTL-ova uspješnica 'Ljubav je na selu'. Nema kutka Lijepe Naše koji ekipa showa nije proputovala kako bi posjetila farmere usamljenih srca, a sve s jednim ciljem – kako bi im pomogla pronaći pravu ljubav s kojom će se skrasiti te dijeliti dobro i zlo.

A da je mnoge od njih uistinu i usrećila, dokaz su impresivne brojke nakon emitiranih 15 sezona - 19 brakova i veza te čak 21 dijete bivših farmera. Posljednji u nizu upravo su kandidati prošle, 15. sezone, farmer Dragoljub i njegova Ljiljana, koji svoju bajku i dalje sretno žive, a sad je došlo vrijeme da se ljubavna računica showa još malo poboljša.

Naime, novi farmeri 16. sezone već su spremni i itekako uzbuđeni, a snimanje prvih priloga u punom je jeku. Osebujni, zanimljivi i šarmantni, novi farmeri spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje te otvoriti vrata svojih imanja cijeloj Hrvatskoj.

S njima se već podružila i Anita Martinović koja veselje ne krije. Tko su oni, još će neko vrijeme ostati tajna, no simpatična voditeljica ipak otkriva poneku tajnu sa seta.

''Krećemo u još jednu seosku avanturu! Drage dame, naši farmeri su i ove godine vrlo raznoliki, ima jako zgodnih mladih usamljenih duša koje jedva čekaju da im se javite i dođete na njihove farme, no isto tako i nekoliko šarmera s lijepim životnim iskustvom iza sebe. Kao i uvijek, sigurna sam da nas očekuje puno uzbudljivih trenutaka. Stoga vam ne preostaje ništa drugo nego da se prijavite u novu sezonu 'Ljubav je na selu' i date si priliku da upoznate novo, zanimljivo društvo, a možda se među njima baš pronađe i vaša srodna duša!'' poziva Anita te zaključuje, ''Uspjeli smo prizvati Amora već na desetke puta, pa ne sumnjam da će i novi farmeri ponovno naći svoju istinsku sreću!''

I stoga, usamljene dame svih generacija željne zabave, životnih promjena, novih iskustava te seoskih avantura na zagorskim bregima, slavonskim ravnicama ili pak u dalmatinskim maslinicima mogu se prijaviti za sudjelovanje u showu jer za pravu ljubav nikad nije kasno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Prijave su već otvorene, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili pozivom na broj 060 501 556 (0,46 EUR – fiksana mreža, 0,63 EUR – mobilna mreža).

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.