Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Legendarne scene

Najljepše ljubavne scene iz filmova koje uvijek možemo iznova gledati

Strastveni poljupci, neodoljivi pogledi, dodiri od kojih ti se koža naježila samo su neke od scena na koje smo se raznježile i potajno se nadale da će se i nama jednom dogoditi isto

profimedia-0378739069.jpg
Foto: Profimedia
Budi najbolja verzija sebe.

Koliko smo samo večeri provele ispred televizora gledajući romantične filmove i uživajući u legendarnim ljubavnim scenama! Filmovi u kojima je glavni zaplet onaj ljubavni nama ženama obično su među omiljenima, pogotovo ako si solo i sanjaš o strastvenoj romansi s budućim gospodinom savršenim.

Image
Lagane filmske poslastice

Romantične komedije koje će obilježiti 2022.: Pet naslova kojima se veselimo

Strastveni poljupci, neodoljivi pogledi, dodiri od kojih ti se koža naježila samo su neke od scena na koje smo se raznježile i potajno se nadale da će se i nama jedan dan dogoditi isto. Nismo mogle odoljeti i morale smo se prisjetiti najromantičnijih scena iz filmova koje naprosto obožavamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Prljavi ples, 1987.

Tinejdžerica zaluđena plesnim pokretima zaljubljuje se u svog instruktora plesa. Može li romantičnije? Kroz cijeli film provlači se seksualni naboj plesnih pokreta i znojnih tijela Baby i Johnnyja, a volimo ga upravo radi toga. Postoji li bolja scena od one kada ovo dvoje konačno preplavi osjećaj požude te se strastveno poljube i završe u njegovoj sobi.

shimmer fallback

10 razloga zašto te mrzim, 1999.

Klasična Shakesespeareova Ukroćena goropadnica smještena u američku srednju školu. Nakon stalnih prepirki koje se provlače kroz većinu filma, Julia Stiles konačno si odluči dozvoliti da je zaljubljena u Heatha Ledgera iako ga i dalje odbija, a on ju pokušava osvojiti na najromantičniji mogući način. Za vrijeme nogometne utakmice u kojoj igra Julia, skače po tribinama pjevajući poznatu pjesmu 'I love you baby'.

shimmer fallback

Zgodna žena, 1990.

Bogati poslovni čovjek angažira prostitutku kao pratnju za važna društvena događanja. Odmah se na samom početku filma dalo naslutiti u kojem će se smjeru radnja kretati. Prekrasna Julia Roberts osvojila je srce Richarda Gerea koji je od nje napravio damu, a jedna od najromantičnijih scena koje se rado sjećamo je ona kada nježno sjeda do njega na krevet dok on spava i zaljubljeno ga gleda s osmijehom na licu znaju da je pronašla ljubav svog života.

shimmer fallback

Titanic, 1997.

Leonardo i Kate najpoznatiji su filmski par s valjda najkultnijom romantičnom scenom u povijesti romantičnih filmova. Njih dvoje u suton stoje na ogradi pramca Titanica - i sada možeš osjetiti zajedništvo i povjerenje koje se prikazuje u toj sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

50 prvih poljubaca, 2004.

Protagonisti ove romantične komedije su Adam Sandler i Drew Barrymore. Henry kojeg utjelovljuje Adam Sandler se zaljubljuje u Lucy (Drew Barrymore) koja zbog nesreće koju je doživjela ima kratkoročno pamćenje od 24 sata. Unatoč tome, Henry odlučuje ostvariti romansu s njom i svaki ju dan iznova osvajati i šarmirati samo kako bi bila njegova.

shimmer fallback

Romansa u Seattleu, 1993.

Ovaj film je prepun romanse koja se provlači kroz radnju iako se protagonisti ne poznaju do samog kraja. Naime Annie (Meg Ryan) se zaljubljuje u Sama kojeg glumi Tom Hanks, koji je samohrani otac i svoju usamljenost dijeli u jednoj radijskoj emisiji svaku večer. Meg svaku večer sluša njegove ispovijesti i shvaća da bi on mogao biti čovjek njezina života.
Sigurno se sjećaš scene njihovog prvog susreta kada im se sudbinski sretnu pogledi preko ceste i iako se ne poznaju, odmah osjete ogromnu privlačnost koja im se vidi u očima.

shimmer fallback

Duh, 1990.

Još jedan ljubavni klasik u kojem glumi Patrick Sweezy. Svi se jako dobro sjećamo scene u kojoj Patrick kao duh mijesi glinu s Demi Moore. Ovo se često opisuje kao jedna od najljepših ljubavnih scena ikad.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.