Budi najbolja verzija sebe.

Mislite zeleno i požurite po svoju eko torbu!

Nošenje eko torbe nije samo praktično, već izražava stav spram zdravijeg okoliša i totalno je IN.

Budi najbolja verzija sebe.

Poznata je činjenica da je strojno pranje posuđa u usporedbi s ručnim, bolji izbor jer je moguće uštedjeti do 2 puta više energije i do 5 puta više vode pri svakom pranju. Korištenjem Finish proizvoda koji omogućavaju strojno pranje posuđa na nižoj temperaturi i preporučuju eko programe pranja, smanjuje se potrošnja energije, a uz domaćinstvo može uštedjeti između 30 i 40 litara vode dnevno. Finish proizvode preporučuju svi vodeći proizvođači perilica koji su prepoznali njihovu kvalitetu.

Finish i dm idu korak dalje! Kupnjom 110 kn Finish proizvoda svakom je kupcu osigurana eko shopping torba, a dm i Finish za svaku podijeljenu torbu daju 5 kn za sadnju pinija na jadranskoj obali.Stoga sudjelujući u ovoj akciji, sudjelujete u stvaranju boljeg, čistijeg i zdravijeg hrvatskog okoliša.
Vaša eko torba je prijateljica okoliša, dok sadnjom novih sadnica drveća vraćate našoj prelijepoj obali ono najvažnije! Akcija traje od 1.4. do 31.5.2010., odnosno do isteka zaliha, stoga POŽURITE PO SVOJU EKO TORBU u dm.

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.