Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Kako izgleda pohrana podataka u oblaku

Da pojednostavimo priču oko toga kako se radi pohrana podataka u oblaku, pišemo više u nasatvku

Kako izgleda pohrana podataka u oblaku
Budi najbolja verzija sebe.

Morate znati da postoje najbolji (i besplatni) servisi za pohranu podataka upravo "u oblaku", pa evo i kako se radi pohrana podataka u oblaku.
Pohrana podataka u oblaku može se raditi na programima Dropbox; Google Drive; OneDrive; iCloude.

Svi ste zasigurno čuli za sve popularniji program Dropbox. E pa upravo je Dropbox način da se napravi pohrana podataka u oblaku.

To je specifičan program čuvanja važnih podataka i datoteka. Njegova svrha je jednostavna pohrana podataka u oblaku, a koju koristi veći broj ljudi.
S obzirom na to da današnja računala zahtijevaju sve veću memoriju i pohranjivanje datoteka, potrebni su nam programi koji bi nam u tome pomogli
Dropbox je idealno rješenje za pohranu podataka u oblaku, odnosno Cloudu. Bez problema ovdje možete jednu datoteku učiniti dostupnom većem broju korisnika. To znači da više korisnika može pristupiti istom sadržaju preko različitih računala. 
Taj sadržaj koji se nalazi u oblaku, dostupan je svima s kojima dijelite program, a u bilo kojem trenutku datoteke možete dodavati, mijenjati ili brisati.

U slučaju da vam zatrebaju dokumenti iz clouda, a niste na svom računalu, možete im pristupiti preko Dropbox sučelja. Na internetskoj stranici Dropbox.com možete skinuti ili urediti potrebne datoteke.

Osim na računalima, program za pohranu podataka u oblaku dostupan je i na mobilnim uređajima koji podržavaju Android, Windows i iPhone operativne sustave.

Ovakvo online dijeljenje danas koriste milijuni ljudi,. Osnovni paket Dropboxa i njegove memorije na koju se radi pohrana podataka u oblaku, iznosi 2 gigabajta (GB). Za one kojima to ipak nije dovoljno, memorija se bez problema može nadograditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.