Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Je li pretjerao?

Hugh Grant razbjesnio gledatelje Oscara: 'Kakav kreten, ovo je muka za gledati'

'Kralja romantičnih komedija' prozvali su 'kretenom', 'šu*kom' i 'krajnje neprofesionalnim i bezobraznim' prema plus-size manekenki i voditeljici Ashley Graham koja ga je intervjuirala na crvenom tepihu sinoćnje dodjele Oscara

profimedia-0762362225.jpg
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Intervju Ashley Graham s britanskim glumcem Hughom Grantom na crvenom tepihu uoči 95. dodjele Oscara trenutno je jedna od gorućih tema na društvenim mrežama.

Image

Ovo su najgore odjevene zvijezde Oscara: Halle Berry je pokazala i previše

Naime, 'kralja romantičnih komedija' prozvali su 'kretenom', 'šu*kom' i 'krajnje neprofesionalnim i bezobraznim' prema plus-size manekenki i voditeljici Ashley Graham koja ga je intervjuirala na crvenom tepihu sinoćnje dodjele Oscara.

Ashley Graham upitala je britanskog glumca nekoliko standardnih pitanja, poput toga je li uzbuđen oko dodjele nagrada, za koga navija da pobijedi i što je odjenuo.

Međutim, Hugh Grant pokazao je potpunu nezainteresiranost njezinim pitanjima šturim odgovorima.

"Nitko posebmo", rekao je 62-godišnji glumac kad ga je pitala navija li za nekog. S druge strane, kad ga je upitala što je odjenuo, glumac je samo odgovorio da je njegovo odijelo napravio nepoznati krojač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ashley Graham tada ga je upitala o njegovoj gostojućoj ulozi u nastavku filma 'Knives Out' koji je zaradio nominaciju za najbolji adaptirani scenarij.

"Reci mi, kako je bilo glumiti u 'Glass Onion'. Film je bio odličan, baš sam uživala. Kako ti je bilo", pitala ga je voditeljica na što je Grant šturo odgovorio: "Pa, jedva da sam u njemu. Pojavim se na tri sekunde."

shimmer fallback

Ashley se nije dala smesti pa je brzo odgovorila: "Da, ali svejedno, pojavio si se i zabavio, zar ne?", na što je glumac rekao: "Hm, skoro."

Da je ovaj intervju šokirao gledatelje Oscara ubrzo su potvrdile i brojne reakcije na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

"Ashley Graham bila je tako pristojna i profesionalna dok je intervjuirala Hugha Granta, a on se ponio kao šu*ak", komentirao je jedan korisnik na Twitteru.

"Ljudi, Hugh Grant je kreten. Bio je tako bezobrazan prema Ashley Graham na crvenom tepihu", napisao je drugi, a većina se složila kako je glumac bio krajnje bezobrazan i neprofesionalan prema voditeljici te da je bila prava muka gledati i slušati ovaj intervju. Što ti misliš?

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.