Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

žena.hr testerice ocijenile Dr. Oetker Super kaše

Potpuna inovacija!

žena.hr testerice ocijenile Dr. Oetker Super kaše
Budi najbolja verzija sebe.

50 sretnih čitateljica portala žena.hr u razdoblju 18.10.-30.10.2016. testiralo je Dr. Oetker Super kaše.

Svaka čitateljica dala je opću ocjenu proizvoda te odgovorila na pitanja bi li proizvod preporučila drugima i bi li ga opet kupila.
Osim toga, svaka čitateljica napisala je i detaljniji opis pri čemu je odgovorila na sljedeća pitanja:

  • Kako vam se sviđa intenzitet okusa svakog proizvoda (slab, baš kako treba, jak...  )?
  • Koji od testiranih proizvoda vam je najbolji?
  • Kako vam se sviđa tekstura (konzistencija) proizvoda?
  • Kako bi ocijenili slatkoću proizvoda (nedovoljno sladak, baš kako treba, presladak...  )?
  • Kako vam se sviđa pakiranje proizvoda?
  • Što mislite o postupku pripreme?
  • Koji drugi okus kojeg niste probali bi za vas bio zanimljiv za ovaj proizvod?

Na temelju 47 pristiglih recenzija, opća ocjena proizvoda je vrlo visokih 4.74, a svih .

Detaljne, pojedinačne recenzije možete pročitati ovdje, a u nastavku smo za vas izdvojili najzanimljivije detalje:

alexandra29: "Kao velika ljubiteljica čokolade, pretpostavljala sam da će mi kaša s okusom čokolade biti najbolja, ali moram priznati da sam se prevarila. Sva tri okusa su podjednako dobra, svaki na svoj način nudi uživanje pri konzumaciji. Prema tome, nikako ne mogu izdvojiti samo jedan proizvod kao najbolji, doista su svi odlični na svoj način."

nevena29: "Instant super kaša s okusom čokolade me osvojila na prvu. Intenzitet čokolade je čak malo jači. Veliki sam obožavatelj čokolade pa me ovo oduševilo. Osjeti se i mala gorkost koja daje posebnu notu kaši. Super kaša s okusom vanilije nije me oduševila. Intenzitet vaniije je slab, rekla bih da je zob u ovom slučaju preuzela sve. Super kaša s okusom maline je zanimljiva. Intenzitet je baš kako treba biti, jer malina sama po sebi ima dozu kiselosti pa sam očekivala da će okus biti neutralan. Naravno sve te okuse popratile su chia sjemenke."

rubycairo: "Super kaša okusa maline definitivno je moj "broj jedan". Slatkoća je savršeno izbalansirana svježim okusom maline, pa pripravljena kaša ima jedan puni, zaokruženi okus. Upravo zbog takvog omjera žitarica i voća predstavlja iznimno dobar jutarnji obrok ili, pak, međuobrok, koji mi je dao osjećaj sitosti i energije. Pakiranje je vrlo praktično, jer ga je moguće ponijeti te sadržaj pripremiti i izvan doma - primjerice, na radnom mjestu kao međuobrok i tomu slično. Princip zdravog obroka "to go" je veliki plus."

marijanka: "Mislim da je u svakoj od ove tri kaše odlično pogođen intenzitet okusa, nije niti preslab niti prejak, taman po mom guštu, najjači intenzitet mi ima čokolada...bitno je da se ne osjeti klasični okus zobi što je dobro za one koji ne vole inače jesti zobene pahuljice i teško ih probavljaju..."

shimmer fallback
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.