Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Zagreb VINOcom 2016.- 11. zagrebački međunarodni festival vina i kulinarstva

25 i 26. studenoga 2016 godine, u zagrebačkom hotelu Esplanade ne propustite ovaj poznati festival

Zagreb VINOcom 2016.- 11. zagrebački međunarodni festival vina i kulinarstva
Budi najbolja verzija sebe.

Jedanaesti  zagrebački međunarodni festival vina i kulinarstva  održat će se 25 i 26. studenoga 2016 godine, u zagrebačkom hotelu Esplanade.  Festival u cijelosti posvećen kulturi stola, vina i hrani, kao nezaobilaznom dijelu gospodarstva i hrvatske turističke ponude će biti otvoren 25. studenoga (petak) u 11 sati. Budući da se priredba održava uoči božićnih i novogodišnjih blagdana bit će to ujedno i dobar uvid za poslovne ljude i građane o mogućnostima u mjesecu darivanja.

Na festivalu će se prezentirati i degustirati vina, sljubljivati vino i hrana, održavati suvremeno koncipirane eno-gastro edukacije za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i druge ljubitelje vina i hrane.

Ovogodišnja će se priredba održati na površini od oko 2500 m2, okupit će više od 300 izlagača, proizvođača i trgovaca: vina, pršuta, sira, ulja, kulena, slatkih delicija i drugih proizvoda iz Europske unije i zemalja našeg okruženja, a ostali dijelovi svijeta bit će zastupljeni putem uvoznika.

Festival kao i svake godine ima humanitarnu značajku u suradnju s udrugom Renato, a to je prikupljanje donacija za UZV preglede srca uz kuhare bez granica.

Radionice su ove godine podignute na najvišu razinu, a to su najpoznatije svjetske vinarije iz Burgundije. Jedan od najboljih vinskih posjeda svijeta i svakako najčuvenija svjetska vinska kuća – Domaine de la Romanée Conti, predstaviti će se s glasovitim burgundijskim vinima  dok će iz Bordeauxa Chateau Margaux prikazati vertikalu najpoznatijeg  vinskog dvorca

Više informacija o radionicama, akcijama na www.vino.com.hr

Radno vrijeme :
Petak, festival je otvoren od 11 do 18 sati.
Subota, festival je otvoren od 11 do 18 sati

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.