Budi najbolja verzija sebe.

SodaStream kućni uređaj za gaziranje vode dostupan u Hrvatskoj

Od sada možete i kod kuće vodu iz slavine učiniti uzbudljivom

Budi najbolja verzija sebe.

Voda iz slavine uskoro bi mogla postati vaše omiljeno piće. Uz uređaj SodaStream, koji je od nedavno dostupan na hrvatskom tržištu, više nećete zaboraviti na unos ove dragocjene tekućine. Kućni uređaj za gaziranje vode SodaStream običnu vodu u samo nekoliko sekundi pretvara u svježe gaziranu vodu.

Unos dovoljne količine vode iznimno je važan za cjelokupno funkcioniranje organizma, no priznajmo, pijenje obične vode ponekad je dosadno. SodaStream zato vodu iz slavine obogaćuje mjehurićima koji joj daju živost i uzbuđenje. A ponekad istinsku žeđ mogu zatomiti samo gazirana pića. Ako su uz to zdrava i svježe pripremljena jasno je zašto ovaj uređaj postaje jedan od najtraženijih na tržištu.

 „Odlučili smo SodaStream uređaj ponuditi i hrvatskim kupcima jer je u Hrvatskoj već dugi niz godina prisutna navika konzumiranja gaziranih pića, posebno gazirane vode. SodaStream je idealan za kućnu upotrebu jer u trenutku možete vodu iz slavine pripremiti kao svježe gaziranu vodu za samostalan osvježavajući napitak, ali i kao dodatak drugim popularnim bezalkoholnim, ali i alkoholnim pićima“, izjavio je Mario Matić, brand manager u tvrtki Orbico, koja je zastupnik ovog proizvoda na hrvatskom i slovenskom tržištu.

Jednostavna i praktična upotreba SodaStreama zaslužna je za njegov uspjeh na tržištima diljem svijeta. U Finskoj, u kojoj je pijenje vode iz slavine nacionalna tradicija zbog iznimne kvalitete vode, SodaStream je postao jedan od najprodavanijih malih kućanskih uređaja.

Za ljubitelje okusa SodaStream je pripremio i zdrave sirupe obogaćene prirodnim zaslađivačima uz koje u samo nekoliko trenutaka imate svježe, zdrave i zabavne sokove sa samo nekoliko kalorija. Za iznenadne goste, dječje rođendane, prijateljska ili obiteljska druženja zabavno piće prepuno svježih mjehurića uvijek je pri ruci.

U Hrvatskoj su SodaStream sirupi dostupni u brojnim popularnim okusima.  
Uz ovaj uređaj dolazi boca napunjena CO2 plinom koja je dovoljna za oko 60 boca gazirane vode te PVC boca za gaziranje vode. Voda za gaziranje bi trebala biti što hladnija kako bi se dobio što bolji efekt mjehurića. Nakon gaziranja vodi se dodaju okusi po želji. Na ovaj način se voda koju morate popiti pretvara u vodu koju želite popiti.  

Inovacija koju je uveo SodaStream omogućila je korisnicima i odgovorno ponašanje prema okolišu. Korisnici mogu sami kod kuće pripremiti piće po vlastitom ukusu i pri tome očuvati okoliš jer ne koriste dodatnu amabalažu za gotove napitke.
SodaStream je dostupan putem trgovina Elipso po maloprodajnoj cijeni od 749 kn

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.