Danas počinje najveća kulinarska manifestacija u Hrvatskoj

Svečano otvorenje manifestacije „Kaj su jeli naši stari“

Danas počinje najveća kulinarska manifestacija u Hrvatskoj

U Vrbovcu će danas s početkom u 18 sati, svečano biti otvorena 29. po redu turističko-kulinarska manifestacija „Kaj su jeli naši stari“.

Nakon otvorenja možete pratiti izuzetno bogat program ovogodišnje manifestacije „Kaj su jeli naši stari“, najveće turističko-kulinarske manifestacije u zemlji koja se ove godine održava od 29. do 30. kolovoza u srcu Vrbovca!

U subotu 29. kolovoza u razdoblju od 14 do 16 sati kada će se održati kulinarski dvoboj političara i pjevača!

Svoja će kulinarska umijeća pokazati gradonačelnik Grada Vrbovca Vladimir Bregović, potpredsjednik Vlade Božidar Pankretić, Minka Ljubijankić, kulturni ataše Bosne i Hercegovine u Hrvatskoj i mnogi drugi uzvanici. U dvoboju će sudjelovati i pjevačica Hanka Paldum, zajedno s Tetom Lizom, a ovo će zanimljivo  nadmetanje voditi Davor Dretar Drele i Vid Balog.
U nedjelju, 30. kolovoza u kuhanju će se okušati i novinarske ekipe, te će se od 11 do 13 sati u sklopu tradicionalnog Novinarskog  kotlića  nadmetati novinari Portala Žena.Hr, Arene, Narodnog radija,  Radija Vrbovec i druge novinarske ekipe.

Uz istaknuto, u Vrbovcu Vas i ove godine očekuje smotra tradicionalnih kulinarskih umijeća obogaćena najrazličitijim sadržajima – od kreativnih radionica, izložbi, kazališnih predstava za djecu i odrasle, raznolikog glazbenog programa koji ove godine sačinjavaju koncerti Severine, Nine Badrić, grupe Psihomodo Pop, grupe Baruni, Hanke Paldum, Žige Međimurskog i Bandista, Kraljeva ulice i brojnih KUD-ova.

Vlak iz Zagreba
U subotu 29. kolovoza i nedjelju 30. kolovoza 2009. godine u 10:22 iz Zagreba za Vrbovec polazi vlak “Potepuh” te stoji u Maksimiru, Sesvetama i Dugom Selu. Povratak za Zagreb iz Vrbovca je u 18:05 sati istoga dana.

Prošetajte vrbovečkim ulicama, degustirajte proizvode PIK-a Vrbovec, pogledajte izložbe ručnih radova u izlozima i prozorima, kušajte domaće kolače spravljene po receptima naših baka, a posebno svježe ispečenu peru u krušnoj peći. Kušajte vina vrbovečkih vinara i vinogradara te slasnu vrbovečku medovinu