Zara Home ima divne dodatke za dom koje ćemo obožavati ove jeseni

U najnovijoj Zara Home kolekciji za jesen i zimu dominiraju prirodni materijali poput drva i lana, a ističu se neutralne boje i zemljani tonovi

Prvi jesenski dani u nama su probudili želju da, osim unutar svog ormara, unesemo određene promjene i u svoj dom. S dolaskom jeseni dani postaju sve kraći, a temperature vani sve niže pa se povlačimo u svoje domove i puno više trenutaka provodimo u svojim cozy oazicama.

Da bi trenuci provedeni unutar doma bili što ljepši, vrlo je važno urediti interijer u skladu s aktualnom sezonom. Jesen je zaista divna pa zašto je ne bismo uveli i u svoj dom?


Jesenska sezona u svijetu interijera uvijek donosi vladavinu zemljanih tonova, mirisnih biljaka poput eukaliptusa i mekanih i toplih tekstura. Ove sezone nastavlja se i popularnost prirodnih materijala pa nam i brendovi za uređenje doma donose dodatke uz pomoću kojih ćemo ostvariti sklad i harmoniju interijera sa prirodnim okruženjem.

Zara Home jedan je od naših omiljenih brendova u čiju ponudu uvijek volimo zaviriti u potrazi za prekrasnim dodacima za dom. Od zanimljvih dekorativnih dodataka, do jedinstvenih komada namještaja i raznih kućanskih potrepština, Zara Home nudi ponešto za svakog ljubitelja lijepih interijera.


U najnovijoj Zara Home kolekciji za jesen i zimu dominiraju prirodni materijali poput drva i lana, a ističu se neutralne boje i zemljani tonovi. Divno posuđe, mekane dekice i udobne pidžame samo su neki od zanimljivih komada koje Zara Home nudi, a koji će ti pomoći da u svom domu kreiraš toplu jesensku atmosferu.

Neke od naših favorita iz njihove najnovije ponude donosimo u nastavku.

Foto: Zara Home

Ukrasna jastučnica sa sitnim cvjetnim uzorkom, 89 kn

Pletena deka s obrubom kontrastne boje, 559 kn

Crna keramička stolna lampa, 459 kn

Jednobojni laneni prekrivač prirodne boje, 999 kn

Crna ukrasna figura u obliku slona, 219 kn

Posuda za cvijeće s tanjurićem, 259 kn

Aluminijski pladanj s ručkama, 159 kn

Vaza od terakote, 159 kn

Metalni pladanj u obliku lista, 99 kn

Keramička šalica s kontrastnim rubom, 59 kn

Jednobojna deka posebno mekana na dodir s resama, 259 kn

Prekrivač od ispranog pamuka gofrirane teksture, 459 kn

Ukrasna jastučnica sa širokim prugama, 259 kn

Okrugla vaza s aplikacijom zlatne boje, 259 kn

Metalni svijećnjak, 159 kn

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.