Najljepši blagdanski vijenci za kreiranje toplog božićnog ugođaja u domu

I ovih će blagdana biti najpopularniji vijenci inspirirani prirodom – od pravog ili umjetnog cvijeća, ukrašeni eukaliptusom, borovim grančicama, češerima, suhim narančama...

Blagdani su nam sve bliže pa je sada pravi trenutak da počnemo razmišljati o tome kako ćemo dekorirati svoje domove ovog Božića.


Pojedini brendovi već su nam početkom jeseni predstavili svoje prve božićne kolekcije te tako najavili kakvi će ukrasi ovog Božića biti najviše trendi. Istaknuli su se ukrasi od papira koji su inspirirani skandinavskim minimalizmom, a vrlo se lako mogu i napraviti kod kuće.

Stigla je Zara Home božićna kolekcija koja će unijeti dašak čarolije u tvoj dom


Ono bez čega ne možemo zamisliti ovo predblagdansko vrijeme i Advent je vijenac – tradicionalni blagdanski detalj koji je nezaobilazan u našim domovima. Blagdanske vjenčiće za Advent možeš napraviti sama, no isto tako ćeš i u ponudi brendova za uređenje doma pronaći divne vijence koje možeš držati na stolu sa svijećama kao dio svog adventskog aranžmana ili pak ih objesiti na vrata.


I ovih će blagdana biti najpopularniji oni inspirirani prirodom – od pravog ili umjetnog cvijeća, ukrašeni eukaliptusom, borovim grančicama, češerima, suhim narančama...


Bez obzira na to hoćeš li svoj blagdanski vijenac raditi sama ili pak se odlučiš za onaj kupovni, zasigurno će doprinijeti stvaranju blagdanskog ugođaja u tvom domu. Neke od najljepših blagdanskih vijenaca koji su dostupni u našim trgovinama donosimo ti u nastavku pa ćeš sigurno pronaći i svog favorita.


Foto: Instagram, Emmezeta, IKEA, Jysk, Next, Zara Home

1/16
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.