Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Modni stručnjaci otkrili tajnu savršeno izglačane garderobe

Popularni modni dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić upoznali su nas s inovacijama u svijetu održavanja odjeće

Modni stručnjaci otkrili tajnu savršeno izglačane garderobe
Budi najbolja verzija sebe.

Postoje poslovi koje s veseljem prepuštamo drugima i često imamo spremne izgovore za njih ili glumimo kako nitko ne primjećuje da ih nismo obavili. No, više nemamo razloga za isto, barem ne kad je riječ o glačanju. Priča je ovo o Philips Steamer glačalima predstavljenim na uistinu posebnom druženju na najpoznatijoj modnoj adresi u Zagrebu, dućanu ELFS u Amruševoj ulici. 

shimmer fallback


Aleksandar Šekuljica, Nataša Bagić i Ivan Tandarić

Philipsovi stručnjaci i popularni modni dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić upoznali su nas s inovacijama u svijetu održavanja odjeće. Da su novi Philipsovi sustavi za glačanje idealni za sve ljubitelje mode, koji cijene svoje slobodno vrijeme, prisutne je moglo uvjeriti iznimno brzo i učinkovito glačanje ELFS-a, koji su i sami bili iznenađeni besprijekornim glačanjem vlastitih kreacija. Liniju Philips Steamer glačala čine: ComfortTouch Plus samostojeće steamer glačalo i ručno glačalo Steam&Go; proizvodi su to koji mijenjaju rutinu glačanja i definitivno ih morate uvijek imati pri ruci! ComfortTouch Plus je samostojeće steamer glačalo koje u tren oka uredi odjeću. Omogućuje lako osvježavanje odjeće i uklanjanje nabora s nje od vrha do dna uz inovativni FlexHead za maksimalan kontakt pare s tkaninom i izuzetno dugački StyleBoard za bolje rezultate. Ovaj samostojeći uređaj za glačanje na paru zagrijava se u roku od 45 sekundi i spreman je za upotrebu.

shimmer fallback


Renata Sopek, Vanja Halilović, Aleksandar Šekuljica i Ana Begić Tahiri

Glačanje bez daske za glačanje uz savršen rezultat zvuči kao nemoguća misija, ali steamer glačalo Philips Steam&Go upravo to omogućuje uz krilaticu: Brzo i jednostavno, bilo kada i bilo gdje! Ručno steamer glačalo praktično je rješenje kad ste na putu, omogućuje brzo i jednostavno uklanjanje nabora i osvježavanje tkanina i uklanjanje mirisa te savršeno nadopunjuje klasično glačalo u vašem domu jer je idealno u situacijama kad nemate dovoljno vremena prije izlaska iz kuće. 

shimmer fallbackPhilips je oduvijek težio jedinstvenosti, visokoj kvaliteti i želji da svojim klijentima ponudi nešto posebno zbog čega će zračiti i hodati drugačije te jednostavno biti bolja verzija sebe. Teško je zamisliti osobu koja ne voli komplimente, a najnovija steamer linija omogućuje savršen efekt s puno manje truda i znanja te odjeći daje onaj završni magični dodir čime će svatko plijeniti pažnju. "Za nas koji se profesionalno bavimo modom, pravilno održavanje odjeće ključno je za njezin dobar i nov izgled. Tu jednostavno nema kompromisa, svaki aspekt mora biti savršen, i funkcionalno i estetski. U tome će uvelike pomoći i nova Philips Steamer glačala, koja se osim po iznimnoj učinkovitosti izdvajaju po brzoj i jednostavnoj upotrebi na svim tkaninama”, izjavio je modni duo ELFS, znalci koji u kreiranju svoje odjeće paze i na najsitnije detalje te s velikom ljubavlju i pažnjom brinu o željama i potrebama svojih klijenata.

shimmer fallbackSpoj modnih komada iz njihove najnovije proljetne i ljetne kolekcije te Philips Steamer glačala privukao je i brojna poznata lica poput: Ivana Šarića, Elle Dvornik, Tihane Harapin Zalepugin, Indire Levak, Matije Vuice, Vanje Halilović, Renate Sopek, Ane Begić Tahiri, Damira Kedže, Borne Kotromanović, Antonije Šole, Lare Antić, Manuele Svorcan.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.