Budi najbolja verzija sebe.

Kako organizirati špajzu: Mali trikovi za veliku organizaciju

Ako ne volite nered i želite organizirati svoje namirnice, u nastavku pročitajte nekoliko savjeta kako organizirati špajzu

Budi najbolja verzija sebe.

Špajza je u mnogim stanovima jedna od onih prostora o kojemu se vodi najmanje brige. Zbog svoje namjene špajza može izgledati neuredno i prenatrpano, no to ne mora nužno biti tako. Ako vam je dojadio nered, vrijeme je da naučite kako organizirati špajzu

Kako organizirati špajzu?
Špajze su u većini slučajeva predviđene za čuvanje namirnica i začina te kućanskih potrepština. Bez obzira na to kako je vaša špajza organizirana i raspoređena, uvijek možete unijeti nove promjene koje će prostor učiniti funkcionalnijim i estetski privlačnijim. 


(FOTO: PixaBay)

Ako preferirate police, jedan od sjajnih načina kako organizirati špajzu su kutije i posude koje će vas praktički natjerati da se držite rasporeda koji sami odredite prilikom preslagivanja jer ćete stvari uvijek vraćati u iste spremnike, a sve će vam biti nadohvat ruke. Radi lakšeg snalaženja na kutije možete staviti i naljepnice koje će vas i vaše ukućane usmjeravati u to što s nalazi unutra. 

Ako koristite ladice, sličnu stvar možete napraviti i s njima, tako da svaku ladicu odredite za određenu grupu namirnica ili potrepština, a ako je potrebno, unutar ladice možete dodati male plastične organizatore koji će dodatno organizirati sve što želite. 

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.