Budi najbolja verzija sebe.

Kako organizirati dokumente: Zaboravite na nered u radnom prostoru

Ako vam trebaju ideje kako organizirati dokumente, pročitajte savjete u nastavku

Budi najbolja verzija sebe.

Ako niste na 'ti' s organizacijom, a posebnu vam gnjavažu predstavljaju dokumenti koji su razbacani po radnom prostoru, možda je vrijeme da isprobate nekoliko savjeta kako organizirati dokumente

Kada razmišljate o tome kako organizirati dokumente, imajte na umu prostor kojim raspolažete. Neki dokumente vole organizirati u ladicama, dok drugi za to koriste police ili uredske organizatore. Nije toliko važno što odaberete, važnije je da ne gubite vrijeme na traženje dokumenata kada su vam oni potrebni. 


(FOTO: PixaBay)

Kako organizirati dokumente?
Za početak, razmislite o tome koji dokumente želite razvrstati u odvojene grupe. Primjerice, osobni dokumenti, dokumenti iz bake, dokumenti za posao, stan ili obrazovanje i slično. Nakon toga, ovisno o tome koji način organizacije odaberete, svaku ladicu, registrator, fascikl ili uredski organizator za papire namijenite pojedinoj grupi dokumenata. One najbitnije i najčešće korištene dokumente možete svrstati na vrh kako bi vam prvi bili dostupni prilikom traženja. Za lakše snalaženje na svaku ladicu, organizator ili fascikl možete nalijepiti naljepnicu koja će pobliže opisati što se tamo nalazi. 

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.