Budi najbolja verzija sebe.

Elegancija, idealne proporcije i savršeno uklapanje u sanitarni prostor

Geberit Sigma50 – novitet iz dizajnerskog svijeta

Budi najbolja verzija sebe.

Osvježeni dizajn i potpuno novi izgled još jednom dokazuju da nas Geberit može još uvijek iznenaditi novitetima. Elegancija, idealne proporcije i savršeno uklapanje u sanitarni prostor samo su neke od glavnih i značajnih karakteristika ovog jedinstvenog proizvoda. Sigma50 je redizajnirana tipka za aktiviranje iz linije Geberita koja dodatno pomiče dizajnerske i konceptualne granice standardnih tipki za aktiviranje ispiranja.

Potpis Christopha Behlinga

Poznati dizajner potpisuje i ovu tipku za aktiviranje, koja plijeni pažnju svojim posebnim i jednostavnim izgledom. Nova tipka za aktiviranje je slična prijašnjim modelima, najviše po dimenzijama, ali svakako treba istaknuti nove materijale koji su uključeni u izradu Sigme50. Jedan od glavnih materijala je staklo, i upravo to staklo pruža osjećaj lakoće, uglađenosti i čistoće. Sigma50 izgleda laganije i usklađenije od prijašnjih modela.

Osjećaj lebdenja

Osim što je staklo jedan od glavnih materijala nove tipke za aktiviranje, svakako treba naglasiti izostanak metalnih rubova i sličnih grubih detalja. Rubovi su svjetliji i zaobljeniji, time stvaraju osjećaj lebdenja, korisnici će doslovno imati osjećaj da tipka za aktiviranje ispiranja lebdi iznad zida. Same tipke za aktiviranje također imaju zaobljene rubove što im daje moderniji i usklađeniji izgled. U kreiranju Sigme50 važnu ulogu imaju i obrade materijala, gdje se materijali detaljno biraju, dokaz tome je i materijal koji se koristi za tipke, lijevani četkani cink svojim sjajem upotpunjuje modernistički izgled.


Tehnologija i vizualni efekti

Nova tipka za aktiviranje ispiranja je pojednostavljena do maksimuma, vrhunac moderne sanitarne tehnologije, gdje usklađene linije i besprijekoran dizajn dolaze još jednom do izražaja, ne zaboravljajući pritom na vrhunsku kvalitetu i garanciju higijene. Tipka za aktiviranje strši iz zida tek za 13,5 mm, što dokazuje koliko je skrivena i neprimjetna, a i dalje funkcionalna. Na raspolaganju su i različite boje, koje se na različit način uklapaju u vizualni efekt lebdenja. Korisnici mogu odabrati između alpin bijele, intenzivne crne boje ili u inačicama od satiniranog zelenog stakla, reflektirajućeg dimljenog stakla ili inox-a.

Vrhunski dizajn, jednostavna modernizacija i besprijekorna kvaliteta tri su karakteristike najnovijeg proizvoda iz linije Geberita, koji ne prestaje iznenađivati savršenim uklapanjem u sanitarni prostor, pružajući pritom već poznatu garanciju kvalitete i higijene.

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.