Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Kakav frajer

Can Yaman je prezgodna zvijezda serije "Sanjalica", a mi smo saznale svo o njemu

Jesi li već počela gledati novu tursku seriju "Sanjalica"? Ako nisi, možda te na to potakne ovaj privlačan frajer koji dobar izgled može zahvaliti balkanskim genima, kao i rigoroznoj predanosti sportu.

Snimka zaslona 2021-02-04 174639.png
Foto: @canyaman
Budi najbolja verzija sebe.

Prije desetak godina španjolske i brazilske sapunice po popularnosti su "prešle" one turske. Popularnost turskih sapunica na Balkanu ubrzo je stekla takve razmjere da su ljudi masovno upisivali tečajeve turskog jezika, a prodaja turističkih angažmana u Turskoj nikad nije bila veća. Situacija se do danas nije znatno promijenila, pa naše gledateljstvo i dalje voli uživati u avanturama egzotičnih junaka iz zemlje na razmeđi Europe i Azije, Istoka i Zapada.

Najnovija RTL-ova turska serija je "Sanjalica", a u njoj glavnu mušku ulogu igra iznimno atraktivan Can Yaman koji je odmah osvojio srca gledateljica. Odlučile smo stoga saznati sve o ovom zavodniku s TV ekrana.

31-godišnji Can rođen je u Istanbulu i to 8. studenog 1989., a zanimljivo je da ima i balkanske korijene. Naime, Canov djed u Tursku je došao s Kosova, a baka mu je bila Makedonka. Zanimljivu nijansu kose pak zahvaljuje djedu po majčinoj strani. Djed mu je bio riđokosi poliglot koji je tečno govorio šest jezika, a kako je neko vrijeme živio u Švicarskoj, imao je dvojno državljanstvo. Miks gena kod Cana je doveo do atraktivnog izgleda koji sad obara s nogu žene diljem Balkana.

Kada je bio dječak od pet godina, roditelji su mu se razveli, a najveću ulogu u njegovom odgoju imale su njegove bake. Nakon završene osnovne škole po Bilfen programu, Can je pohađao Italyan Lisesi jezičnu gimnaziju, koju je završio kao najbolji učenik s najvišom ocjenom od utemeljenja te obrazovne ustanove. Kako se prijavio za studentsku razmjenu, jedno se vrijeme školovao i u SAD-u te i tamo pokazao svoje zavidne sposobnosti. Vrativši se u rodni Istanbul, upisao je Pravni fakultet na Sveučilištu Yeditepe i diplomirao pravo 2012. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Iako je danas uspješni glumac, Can dugo nije imao uopće u planu baviti se glumom. Isprva je počeo raditi kao pravnik za Pricewaterhouse Coopers i pisao članke za ekonomsku rubriku u novinama Dunya. No, do prekretnice je došlo za vrijeme godišnjeg odmora kada ga je prijatelj nagovorio da se prijavi na casting za seriju i odmah je dobio ulogu. Tada se sve promijenilo, a od tada do danas nanizao je brojne uspješne uloge.

Ono što svim njegovim obožavateljicama prvo upadne u oči je to koliko je dobro Can građen, a to može zahvaliti košarci koju trenira godinama, kao i rigoroznoj vježbalačkoj rutini u teretani. Danas aktivno trenira i boks i borilačke vještine, a priznaje i kako voli paziti na svoj izgled pa mu odlasci na kozmetičke tretmane nisu strani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

O njegovom se privatnom životu ne zna mnogo, jer svoje djevojke skriva kao zmija noge, pa ćemo nažalost trebati još malo pričekati da saznamo postoji li neka posebna dama u njegovom životu. Do tad lijepog i zgodnog Cana gledaj u seriji "Sanjalica" od ponedjeljka do petka u 21.45 na kanalu RTL Passion.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.