Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Gotovo 100 godina portreta

Božićne čestitke kraljevske obitelji kroz povijest

Britanska nas kraljevska obitelj svake godine razveseli prigodnom božićnom čestitkom. Sakupili smo neke iz proteklih 100 godina

BeFunky-collage.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Tko bi volio dobiti barem jednu čestitku?

Kraljevska obitelj Velike Britanije definitivno je rijetka preostala aristokracija na svijetu koju ljudi i dalje obožavaju. Imaju fanove diljem svijeta, njihova vjenčanja i sprovode gledaju milijuni, svi se veselimo svakom njihovom novom članu i općenito osjećamo uzbuđenje zbog gotovo svakog pokreta koji naprave. S obzirom na to nije ni čudo da fanovi uvijek s oduševljenjem iščekuju kraljevske božićne čestitke.

Image
Zvjezdani izbor

Ne znaš koji božićni film gledati? Neka ti pomognu zvijezde

Tradicija objavljivanja božićnih portreta kraljevske obitelji stara je gotovo kao i sama fotografija, pa tako prve fotografske božićne portrete imamo još iz doba kraljice Viktorije. No, nas više zanima 20. stoljeće i božićne čestitke aktualnih članova obitelji Windsor, pa smo tako na jedan okup sakupili 11 prigodnih božićnih čestitki od 1929. do danas.

Od kraljice Elizabete kao trogodišnje djevojčice, pa sve do Kate i Williama i Meghan i Harryja - kroz božićne fotografije kraljevske obitelji možemo vidjeti kako se njihova obitelj, ali i društvo mijenjalo. Od formalnih, ozbiljnih portreta do razigranih čestitki - kraljevska se obitelj u posljednjih sto godina definitivno modernizirala i približila životu "običnih" ljudi, a ove čestitke to i dokazuju.

Image
Mali blagdanski vremeplov

Božićne čestitke kraljevske obitelji kroz povijest: Od 1929. do danas

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.