Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Što znači zabrana slanja poruka na Facebooku?

Ne možete slati poruke na Facebooku? Možda imate zabranu slanja poruka na Facebooku. Donosimo odgovor na pitanje što je zabrana slanja na Facebooku te što učiniti ako dobijete zabranu.

facebook.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Zabrana slanja poruka na Facebooku je mjera koja se primjenjuje kada korisnik krši pravila i smjernice zajednice na Facebooku. Ova zabrana sprječava korisnika da šalje poruke drugim korisnicima ili stranicama na Facebooku, a vrijeme zabrane može varirati ovisno o ozbiljnosti kršenja pravila. No, kako se dobije zabrana slanja na Facebooku?

Postoji nekoliko razloga zašto se korisniku može zabraniti slanje poruka, uključujući slanje neželjene pošte, prijetnji, uvredljivog sadržaja, širenje lažnih vijesti ili bilo kakvog drugog neprimjerenog sadržaja. Ako vam je zabranjeno slanje poruka na Facebooku, dobit ćete obavijest o tome. Zabrana može trajati nekoliko sati, dana, tjedana ili čak trajno, ovisno o ozbiljnosti kršenja pravila. Tijekom zabrane, nećete moći slati privatne poruke drugim korisnicima ili stranicama na Facebooku, ali još uvijek možete komunicirati na javnim objavama ili na drugim dijelovima Facebooka.

Ako smatrate da je zabrana pogrešna ili neopravdana, možete uložiti prigovor na Facebooku putem njihove službene stranice za podršku. U svakom slučaju, važno je pridržavati se pravila na Facebooku kako bi se izbjegle sankcije poput zabrane slanja poruka ili čak suspenzije ili trajnog brisanja računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.