Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Što označava status poruke na Messengeru?

Želite znati je li primatelj primio ili pogledao vašu poruku na Messengeru? Status poruke će vam dati odgovor na to pitanje. Saznajte što je status poruke na Messengeru.

messenger.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Messenger je popularna aplikacija za razmjenu poruka koja omogućuje korisnicima da komuniciraju s drugim korisnicima putem privatnih poruka. Jedna od funkcija Messengera je mogućnost pregledavanja statusa poruka. No, kako pregledati status poruke na Messengeru?

Status poruke na Messengeru može biti jedan od tri različita statusa, a to je isporučeno, pročitano ili neuspješno dostavljeno. Kad pošaljete poruku, Messenger označava poruku kao "isporučeno", što znači da je poruka uspješno stigla do primatelja. Kad primatelj otvori poruku, Messenger će je označiti kao "pročitano".

Ako poruka nije uspješno dostavljena, Messenger će je označiti kao "neuspješno dostavljeno". Ovo se može dogoditi iz različitih razloga, na primjer ako primatelj nema internet vezu ili je njihov račun na Messengeru deaktiviran. Uz ova tri osnovna statusa, Messenger također omogućuje korisnicima da prilagode svoje statusne poruke. Korisnici mogu postaviti vlastiti status koji će se pojaviti na njihovom profilu. Ovo može biti korisno za obavještavanje drugih korisnika kada su dostupni za razgovor ili kada su zauzeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.