Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Što je reakcija na poruku na WhatsAppu? Kako reagirati na poruku na WhatsAppu?

WhatsApp je dodao novu funkciju u aplikaciju koja omogućuje korisnicima da reagiraju na poruke. Saznajte što je reakcija na poruku na WhatsAppu i kako reagirati na poruku na WhatsAppu.

whatsapp.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Reakcija na poruku je funkcija u WhatsAppu koja korisnicima omogućuje da izraze svoje emocije ili reakcije na primljenu poruku, bez potrebe za pisanjem odgovora. Ova funkcija postala je vrlo popularna u kratkom vremenu na WhatsAppu. No, kako ostaviti reakciju na poruku na WhatsAppu?

Postupak za ostavljanje reakcije na poruku na WhatsAppu je jednostavan i može se izvesti u samo nekoliko koraka. Kada korisnik primi poruku koju želi reagirati, treba samo dugim pritiskom na poruku i odabrati ikonu emotikona koja se pojavljuje u izborniku. Nakon toga, prikazat će se popis različitih emotikona koje korisnik može odabrati, a nakon što odabere željenu reakciju, prikazat će se na poruci.

Ostavljanje reakcije na poruku na WhatsAppu može biti korisno u mnogim situacijama. Primjerice, ako korisnik ne želi ili nema vremena pisati dug odgovor, ali želi pokazati da je pročitao poruku i da ima neku reakciju na nju, reakcija na poruku može biti brz i jednostavan način za to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.