Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kratki vodič kako zabraniti poruke na Messengeru

Primate uznemiravajuće poruke na Messengeru i želite zabraniti poruke s osobom koja vam ih šalje? To ne mora biti problem. Pogledajte kako zabraniti poruke na Messengeru.

messenger.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Zabrana slanja poruka na Messengeru je mjera koja se primjenjuje kada korisnik krši pravila i smjernice zajednice na Messengeru. Ova zabrana sprječava korisnika da šalje poruke drugim korisnicima na Messengeru, a vrijeme zabrane može varirati ovisno o ozbiljnosti kršenja pravila. No, kako zabraniti poruke na Messengeru?

Ako želite zabraniti poruke na Messengeru, to možete učiniti na nekoliko načina. Možete blokirati određenog korisnika, što će spriječiti da vam šalje poruke. Također, postoji mogućnost da postavite Messenger na način da vam poruke mogu slati samo prijatelji ili ljudi s kojima ste već razgovarali.

U svakom slučaju, važno je pridržavati se pravila zajednice na Messengeru kako bi se izbjegle sankcije poput zabrane slanja poruka ili čak suspenzije ili trajnog brisanja računa. Ako vam netko šalje uznemiravajuće poruke na Messengeru, potrebno ih je prijaviti Facebookovoj službi za korisnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.