Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Podržava li Google Assistant hrvatski jezik?

Imate instaliranu aplikaciju Google Assistant i zanima vas možete li pričati s aplikacijom na hrvatskom jeziku? Saznajte što je Google Assistant i podržava li Google Assistant hrvatski jezik.

google-asistent.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Google Assistant je virtualni asistent razvijen od strane tvrtke Google. Omogućuje korisnicima da postave pitanja, dobiju informacije, pokrenu aplikacije i obavljaju druge zadatke putem govorne interakcije s uređajem. Google Assistant podržava prepoznavanje govora na više od 30 jezika. No, podržava li Google Assistant hrvatski jezik?

Od 2019. godine, Google Assistant podržava i hrvatski jezik, omogućujući hrvatskim korisnicima da iskoriste sve prednosti koje nudi. Uz to, Google Assistant se može integrirati s drugim Google uslugama poput Google Kalendara, Google Mapsa i Google Playa, što ga čini korisnim alatom za upravljanje svakodnevnim obvezama.

Uz glasovno upravljanje, Google Assistant također podržava tekstualni chat, što omogućuje korisnicima da komuniciraju s asistentom na način koji im najviše odgovara, a s obzirom da Google Assistant podržava hrvatski jezik, možete se dopisivati s njim na hrvatskom. Google Assistant može biti dostupan na uređajima kao što su pametni telefoni, tableti, pametni zvučnici i drugi uređaji koji podržavaju ovu tehnologiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.