Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Online komunikacija

Kratki vodič kako se radi screenshot na Whatsappu

Screenshot je odlična opcija koja se može raditi i na Whatsappu. Donosimo kratki vodič kako se radi screenshot Whatsappu.

drustvene-mreze.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Ako želite sačuvati poruku ili fotografiju koju ste primili na WhatsAppu, možete napraviti screenshot zaslona. Screenshot vam omogućuje da snimite sliku trenutnog sadržaja na zaslonu vašeg mobilnog uređaja i zadržite je kao sliku.

Da biste napravili screenshot na WhatsAppu, jednostavno otvorite poruku ili fotografiju koju želite snimiti i zatim pritisnite tipku za napajanje i tipku za smanjivanje glasnoće istovremeno. U većini slučajeva, ovo će aktivirati funkciju snimanja zaslona i snimiti sliku zaslona u galeriju vašeg uređaja.

Ako koristite iOS uređaj, možete napraviti screenshot pritiskom na tipku za napajanje i tipku "Home" istovremeno. Nakon što napravite screenshot, možete ga pronaći u "Fotografije" aplikaciji na vašem mobilnom uređaju.

Važno je napomenuti da, kada napravite screenshot poruke ili fotografije, druga strana može vidjeti da ste napravili screenshot, ovisno o postavkama aplikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.