Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kratki vodič kako se koristi Snapchat

Preuzeli ste aplikaciju Snapchat ali ne znate kako se koristi Snapchat? Donosimo što je Snapchat te kako se koristi Snapchat.

snapchat.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Snapchat je aplikacija za razmjenu poruka koja korisnicima omogućuje snimanje fotografija, video zapisa, dodavanje teksta i crteža te njihovo slanje. Aplikacija je dizajnirana za automatsko brisanje poruka i fotografija nakon što ih primatelji pregledaju. No, kako se koristi Snapchat?

Prvo što trebate učiniti kada želite koristiti Snapchat je izraditi račun. Otvorite aplikaciju i dodirnite "Registriraj se" za izradu računa. Morat ćete unijeti svoju adresu e-pošte, broj telefona i stvoriti lozinku. Zatim ćete biti upitani da izradite korisničko ime i dodate profilnu sliku. Nakon što je vaš račun postavljen, možete početi dodavati prijatelje.

Kada ste dodali prijatelje, vrijeme je za dopisivanje i slanje fotografija. Za snimanje fotografije jednostavno pritisnite i držite kružni gumb na dnu zaslona. Kamera će se aktivirati, a vi možete snimiti fotografiju ili video zapis otpuštanjem gumba. Također se možete prebacivati između prednje i stražnje kamere dvostrukim dodirom zaslona. Nakon što snimite fotografiju, možete dodati tekst, crteže i filtre na fotografiju ili video. Za slanje snimke dodirnite gumb "Pošalji" na dnu ekrana i odaberite prijatelje kojima je želite poslati. Ovaj vodič kako se koristi Snapchat će vas naučiti sve što trebate znati za pravilno korištenje Snapchata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.