Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Kako radi Tinder? Koja je smisao Tindera?

Želite upoznati prijatelje ili potencijalnog partnera? Tinder je savršen način za to. Saznajte što je Tinder te kako radi Tinder.

tinder.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Tinder je aplikacija koja olakšava romantičnu komunikaciju između obostrano zainteresiranih korisnika. Korisnici Tindera jednostavno povlače prstom ulijevo ili udesno da bi označili da im se sviđa ili ne sviđa fotografija drugih korisnika i potencijalno se slagali s njima. Razgovor na Tinderu dostupan je samo između dva korisnika koji su označili da se sviđaju jedno drugome i stoga se uparili. No, kako radi Tinder?

Dakle, kako vam Tinder zapravo pomaže da upoznate svoju bolju polovicu? Počinje s postavljanjem profila kako biste pomogli potencijalnim partnerima da vas bolje upoznaju. Možete ispuniti neke podatke o sebi, kao što su ono što radite na poslu, vaša dob, vaš identitet, vaše sveučilište, vaše strasti i kratki uvod o sebi. Također možete učitati do devet slika, a preporučeni broj je šest. Sve manje od toga i aplikacija bi mogla pomisliti da ste robot. Također, više slika može vas učiniti privlačnijim za potencijalna podudaranja.

Sljedeće što trebate naučiti kada želite znati kako radi Tinder je postavljanje postavki. To uključuje seksualnu orijentaciju, dobni raspon i udaljenost vašeg potencijalnog partnera od vas. Da, aplikacija se temelji na lokaciji, ali ne brinite, vaša se točna lokacija nikada se ne otkriva. Kada znate kako radi Tinder, bez problema se možete prijaviti u aplikaciju i započeti s traženjem bolje polovice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.