Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako promijeniti vatrice na Snapchatu?

Želite promijeniti izgled i boju vatrica na Snapchatu? To nije komplicirano. Saznajte što su vatrice na Snapchatu i kako promijeniti vatrice na Snapchatu.

snapchat.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Snapchat je popularna aplikacija za razmjenu poruka, fotografija i videozapisa. Na Snapchatu se emotikoni vatrice koriste za označavanje „snaptreaka" između dva korisnika. To se događa kada dva korisnika pošalju jedan drugome najmanje jednu fotografiju dnevno najmanje tri uzastopna dana. Vatreni emotikon, odnosno vatrica pojavit će se pored imena korisnika s kojim imate snapstreak. No, kako promijeniti vatrice na Snapchatu?

Prvo što trebate učiniti kada želite promijeniti vatrice na Snapchatu je otvoriti aplikaciju Snapchat. Kada otvorite aplikaciju Snapchat snimite fotografiju ili videozapis. Prijeđite prstom ulijevo po slici za pristup ekranu za uređivanje. Dodirnite ikonu olovke za pristup alatima za crtanje. Odaberite alat za kist s popisa alata na vrhu zaslona.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite promijeniti vatrice na Snapchatu je odabrati boju. Odaberite boju koju želite koristiti za vatrice odabirom iz palete boja. Kada ste odabrali boju, stisnite na gumb „Potvrdi“. Na ovaj način ste jednostavno promijenili vatrice na Snapchatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.