Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako pročitati poruku na WhatsAppu, a da se ne vidi?

Primili ste poruku na WhatsAppu ali ne možete odmah odgovoriti na nju? WhatsApp ima rješenje za to. Saznajte kako pročitati poruku na WhatsAppu a da se ne vidi.

whatsapp.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Seen na WhatsAppu je funkcija koja se prikazuje kada drugi korisnik vidi poruku koju ste poslali. Ova funkcija može biti korisna, ali može stvoriti i neugodnosti ako ne želite da drugi znaju kada ste pročitali njihovu poruku. Srećom, postoji nekoliko načina za čitanje poruka na WhatsAppu, a da se ne vidi.

Jedan od načina za čitanje poruke na WhatsAppu a da se ne vidi je korištenje zračnog načina rada na mobilnom uređaju. Nakon što primite poruku, uključite zračni način rada na svom telefonu, a zatim otvorite WhatsApp i pročitajte poruku. Nakon toga, zatvorite aplikaciju i isključite zračni način rada. Na ovaj način poruka će biti označena kao nepročitana i neće se prikazati Seen.

Još jedan način za čitanje poruke na WhatsAppu a da se ne vidi je pomoću widgeta aplikacije. Na početnom zaslonu mobilnog uređaja dodajte widget za WhatsApp, a zatim otvorite widget i pročitajte poruku. Ova metoda također neće označiti poruku kao pročitanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.