Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Kako okrenuti ekran na kompjuteru radi bolje prezentacije?

Želite okrenuti ekran na kompjuteru radi lakše prezentacije? To nije nikakav problem. Saznajte kako okrenuti ekran na kompjuteru u svega nekoliko koraka.

veličina-ekrana.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Ekran na kompjuteru je uređaj koji prikazuje vizualne informacije u obliku slika i teksta. Korištenjem monitora, korisnik može vidjeti ono što radi na računalu i interakcionirati s različitim aplikacijama. Orijentacija ekrana može biti važna za mnoge korisnike, osobito kada se koristi radi prezentacije. Promjena orijentacije ekrana može poboljšati udobnost pri korištenju i olakšati čitanje teksta, gledanje slika ili rad s različitim aplikacijama. No, kako okrenuti ekran na kompjuteru?

Postupak za okretanje orijentacije ekrana ovisi o operativnom sustavu koji se koristi. U sustavima Windows, korisnici mogu okrenuti orijentaciju ekrana pritiskom na tipku Ctrl + Alt + strelica za lijevo ili desno, ovisno o željenom smjeru okretanja. U sustavima MacOS, korisnici mogu koristiti kombinaciju tipki Command + Option + strelica za lijevo ili desno. Ovaj način za okretanje ekrana na kompjuteru već je gotov. Promjena orijentacije ekrana može poboljšati udobnost pri korištenju, a postupak za to ovisi o operativnom sustavu koji se koristi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.