Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Praktični savjeti kako odgovoriti na mail

Primili ste mail ali ne znate kako odgovoriti na mail? To nije nimalo komplicirano. Saznajte kako odgovoriti na mail u svega nekoliko klikova.

mail.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Odgovaranje na e-mail poruku je jednostavan proces koji vam omogućuje da odgovorite na primljenu poruku putem interneta. Postoji nekoliko načina na koje možete odgovoriti na e-mail poruku, ovisno o tome kako želite poslati odgovor. No, kako odgovoriti na mail?

Jedan od najčešćih načina za odgovaranje na mail je korištenje "Odgovori" gumba u vašoj e-mail aplikaciji. To se nalazi u gornjem dijelu e-mail poruke i označeno je ikonom plave strelice koja pokazuje prema lijevo. Klikom na to dugme, otvara se nova poruka sa sve podatke prethodne poruke i subjektom "Odgovor".

Drugi način odgovaranja na mail je korištenje "Odgovori na sve" gumba, koji se nalazi na istom mjestu kao i "Odgovori" dugme. "Odgovori na sve" će poslati odgovor ne samo osobi koja vam je poslala poruku, već i svakome tko je bio uključen u razgovor. Odgovaranje na e-mail poruku je važan dio komunikacije putem interneta i pomaže u održavanju kontakata i poslovanja. Korištenjem ovih jednostavnih koraka, možete lako i učinkovito odgovarati na e-mail poruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.