Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Kako napraviti video od fotografija?

Želite spojiti svoje najdraže fotografije u jedan kratki video? Saznajte kako napraviti video od fotografija u nekoliko koraka.

fotografija.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Stvaranje videozapisa iz nekoliko fotografija relativno je jednostavan postupak koji se može obaviti pomoću raznih softverskih alata. Uz malo vježbe i kreativnosti, možete stvoriti videozapise profesionalnog izgleda koje možete podijeliti sa svojim prijateljima i obitelji. No, kako napraviti video od fotografija?

Prvo što trebate učiniti kada želite napraviti video od fotografija je odabrati slike koje želite staviti u videozapis. Uvezite svoje slike u program za uređivanje slika, poput Adobe Premiere. Otvorite program i izradite novi projekt. Zatim idite na izbornik "Datoteka" i odaberite "Uvezi". Idite na izbornik "Datoteka" i odaberite "Novo > Niz." Ovo će stvoriti novi niz u koji možete dodati svoje slike i izraditi svoj video.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite napraviti video od fotografija je dodati sve fotografije u videozapis. Povucite svaku sliku s ploče "Projekt" na ploču "Sekvenca". Slike možete rasporediti bilo kojim redoslijedom koji želite. Postavite trajanje svake slike te dodajte prijelaze i zvuk. Kada ste učinili sve navedene korake, video od fotografija je gotov te ga možete izvesti i spremiti na svoje računalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.