Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Kako napraviti e-mail adresu na telefonu?

Želite kreirati e-mail adresu kako biste olakšali online komunikaciju? Saznajte što je e-mail adresa i kako napraviti e-mail adresu na telefonu.

gmail.png
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

E-mail adresa je jedinstveni identifikator koji se koristi za slanje i primanje elektroničke pošte putem interneta. E-mail adresa služi kao način na koji ljudi međusobno komuniciraju slanjem poruka koje mogu uključivati tekst, slike i privitke. No, kako napraviti e-mail adresu na telefonu?

Prvo što trebate učiniti kada želite napraviti e-mail adresu na telefonu je preuzeti aplikaciju Gmail na svoj pametni telefon. Zatim otvorite aplikaciju Gmail na svom telefonu. Dodirnite izbornik u gornjem lijevom kutu zaslona. Dodirnite gumb "Dodaj račun", zatim dodirnite "Google" te "Izradi račun".

Sljedeće što trebate učiniti kada želite napraviti e-mail adresu na telefonu je ispuniti sve potrebne podatke, uključujući svoje ime i prezime, željenu adresu e-pošte i lozinku. Dodirnite "Dalje". Pročitajte i prihvatite Googleove uvjete pružanja usluge i pravila o privatnosti. Dodirnite "Dalje". Potvrdite svoju adresu e-pošte unosom koda za provjeru koji vam je poslan na vašu e-poštu. Nakon potvrde možete početi koristiti svoj novi Gmail račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.