Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tehnologija

Kako izbrisati Google račun na laptopu?

Želite izbrisati stari Google račun na svom laptopu? To možete učiniti u svega nekoliko koraka. Saznajte kako izbrisati Google račun na laptopu.

google.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

Google račun je račun koji se koristi za pristup različitim Google uslugama, kao što su Gmail, Google Drive, Google Kalendar i mnoge druge. Ako imate Google račun, možete se prijaviti na bilo koju od ovih usluga i koristiti ih bez potrebe za ponovnom registracijom. Mešutim, ako imate više Google računa, radi sigurnosti bi bilo najbolje izbrisati stari Google račun. No, kako izbrisati Google račun na laptopu?

Kako biste izbrisali Google račun na laptopu, morate se prvo prijaviti na svoj račun. To možete učiniti tako da idete na stranicu za prijavu Google-a i unesete svoju e-mail adresu i lozinku. Nakon što ste se prijavili, idite na stranicu za postavke računa. Na vrhu stranice ćete vidjeti opciju "Brisanje računa". Kliknite na ovu opciju i pročitajte upute za brisanje računa.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite izbrisati Google račun na laptopu je klik na gumb za brisanje. Bit će zatraženo da potvrdite svoju odluku i da unesete lozinku. Nakon što unesete potrebne podatke, vaš račun će biti izbrisan. Izbrisati google račun znači da više nećete imati pristup ni jednoj od Google usluga koje ste koristili s tom adresom e-pošte. Također, svi podaci koji su bili povezani s tim računom će biti izbrisani, uključujući e-poštu, kontakte, fotografije i druge datoteke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.