Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Sigurnost na internetu

Kako blokirati video na Youtubeu u samo nekoliko klikova?

Ne želite vidjeti određeni video na naslovnici Youtubea? Možete blokirati video na Youtubeu u nekoliko klikova. Saznajte kako blokirati video na Youtubeu.

youtube.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

YouTube je jedna od najpopularnijih video platformi na svijetu, gdje korisnici mogu pregledavati, dijeliti i objavljivati video sadržaje različitih vrsta, od muzike i filmova do vlogova i tutoriala. Blokiranje videa na YouTubeu je jednostavan proces koji vam omogućuje da filtrirate sadržaj koji vidite na YouTubeu. No, kako blokirati video na Youtubeu?

Kada želite blokirati video na Youtubeu, najprije je potrebno prijaviti se u svoj Youtube profil. Kada se prijavite, uđite na video koji želite blokirati. Kliknite na tri točkice (...) u gornjem desnom kutu videa te odaberite "Prijavi video".

Kada kliknete na gumb „Prijavi video“, morati ćete odabrati razlog zašto prijavljujete video. Izaberite razlog zašto prijavljujete video i kliknite na "Prijavi video". Ako video sadrži neprimjereni sadržaj, YouTube će ga pregledati i možda ga ukloniti s platforme, a taj video će biti blokiran i više se neće pojavljivati na naslovnici vašeg Youtube profila. Ukoliko imate bilo kakvih problema sa sadržajem na YouTubeu ili ne želite vidjeti određene video zapise, blokiranje videa je dobar način da ih eliminirate s vaše Youtube naslovnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.