Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Društvene mreže

Kako blokirati sadržaj na Youtube?

Ne želite gledati određeni sadržaj na Youtubeu? Zašto ne biste blokirali sadržaj na Youtubeu koji ne želite gledati? Saznajte kako blokirati sadržaj na Youtubeu u nekoliko koraka.

youtube.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

YouTube je platforma za dijeljenje videa koju je osnovala tvrtka Google 2005. godine. Na YouTube-u korisnici mogu postavljati videozapise koji mogu biti vidljivi svima ili samo odabranim korisnicima. Videozapisi mogu biti različiti, od glazbenih spotova i zabavnih klipova do vijesti, dokumentaraca i edukacijskih sadržaja. No, kako blokirati sadržaj na Youtubeu?

Blokiranje sadržaja na YouTube-u je proces koji omogućava korisniku da filtrira i zaštiti sebe od određenog sadržaja koji može biti neprikladan ili neželjen. Postoje dvije opcije za blokiranje sadržaja na YouTubeu, a to su blokiranje kanala i blokiranje ključnih riječi.

Za blokiranje kanala možete otići na profil kanala i kliknuti na "Blokiraj" ili "Nemoj prikazivati kanal" opciju. Za blokiranje ključnih riječi možete otići u postavke privatnosti Youtubea. Tamo unesite ključne riječi za koje ne želite da se prikazuju na vašem Youtube kanalu. Blokiranje određenog sadržaja na Youtubeu je važno za zaštitu sebe i drugih od neželjenog sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.