Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Sigurnost na internetu

Kako blokirati kanale na Youtube?

Ne želite gledati sadržaj određenih kanala na Youtubeu? Blokiranje kanala na Youtubeu je najbolje rješenje. Saznajte kako blokirati kanale na Youtubeu.

youtube.jpg
Foto: Pixabay
Budi najbolja verzija sebe.

YouTube je jedna od najpopularnijih video platformi na svijetu. Korisnici mogu pregledavati, dijeliti i objaviti video sadržaje različitih vrsta, od glazbe i filmova do vlogova i tutoriala. Blokiranje kanala na YouTubeu je jednostavan proces koji vam omogućuje da filtrirate sadržaj koji vidite na YouTubeu. No, kako blokirati kanale na Youtubeu?

Prvo što trebate učiniti kada želite blokirati kanale na Youtubeu je otići na profil kanala koji želite blokirati. Nakon toga kliknite na tri točkice (...) u gornjem desnom kutu profila. Odaberite "Blokiraj korisnika". Potvrdite da želite blokirati kanal klikom na "Blokiraj" ili "Potvrdi".

Ovim korakom ste blokirali određeni kanal na Youtubeu. Blokirani kanal više neće biti dostupan na vašem računu, a svi videozapisi tog kanala neće se pojavljivati u vašim pregledima. Međutim, voditelj kanala može i dalje vidjeti vaše komentare i videozapise koji se odnose na njegov kanal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.