žena.hr testerice ocijenile TENA Lady uloške

Za oslabjeli mjehur koristite higijenske uloške?
Probajte i vi specijalne TENA Lady uloške i prepustite se životu!
Naše čitateljice su ih ocijenile s visokih 4,84!

130 sretnih čitateljica portala žena.hr u razdoblju 1.9.-25.9.2017. testiralo je TENA Lady uloške. Na temelju 128 pristiglih recenzija, opća ocjena proizvoda je vrlo visokih 4.84, a svih 128 testerica je potvrdilo da: korištenjem TENA Lady nije se proširio neugodan miris!

Svaka čitateljica suočava se s oslabjelim mjehurom, a do sada su kao zaštitu koristile obične higijenske uloške inače namijenjene za mjesečnicu. Evo kako su ocijenile specijalne uloške TENA Lady.

Rezultati testiranja:

  • 100% testerica:
  • 99% testerica:

Želite li i sami isprobati TENA Lady? Naručite svoj besplatni uzorak ovdje.

Detaljne, pojedinačne recenzije možete pročitati ovdje, a u nastavku smo za vas izdvojili najzanimljivije detalje:

azul: "Moram priznati da do ove prilike za korištenjem specijalnih uložaka TENA Lady uložaka nisam znala da postoji ovako savršeno rješenje. S obzirom da već duže vrijeme imam problema sa kašljem (bolest), te problema suzdržavanja urina nakon poroda svakodnevno mi se dogodi istjecanje urina koje mi je stvarno neugodno. Čak mi se događalo da moram promijeniti i hlače jer obični ulošci nisu mogli zadržati količinu urina. Ovaj novi proizvod je doista super stvar - nema neugodnih mirisa, nema mijenjanja hlača jer zbilja odlično i brzo upijaju, a i veoma su ugodni za nošenje. Zato TENA - veliko vam hvala na tome."

elena11: "TENA Lady ulošci su savršeni. Zadržavaju neugodne mirise i jako dobro upijaju. Jako mi se svidjelo što "ne bježe" s gaćica tj.ostaju tamo gdje ih zalijepim. Jako dobro, čak i predobro služe za ono što su namijenjeni, a mogu poslužiti i za mjesečnicu. Svakako ću ih preporučiti svojim prijateljicama."

bbrigita: "Da slažem se da TENA Lady ulošci funkcioniraju bolje pri zaštiti od istjecanja urina, od običnih higijenskih namijenjenih za mjesečnicu. Posebno sam se ugodno iznenadila kada sam probala TENA Lady Ultra Mini koji je tanak poput dnevnog uloška tako da uz potpunu sigurnost pruža i savršenu diskreciju. Odmah sam prepoznala razliku s uloškom koji je specijalno dizajniran za upijanje urina."

karaoke: "Neugodnog mirisa gotovo uopće nema, osjećaja sigurnosti je puno veći u usporedbi s higijenskim ulošcima za mjesečnicu. Još uvijek su mi potrebni samo mini ulošci kod sitnih peripetija (kihalje ili kašljanje) ali i oni veći ti daju osjećaj sigurnosti pri dužim putovanjima npr. autobusom kada baš ne možeš stati kada bi ti želio(osjećaj sigurnosti a ne stvarna potreba). Definitivno sam razbila predrasudu da su i konvencionalni i ovi ulošci isti."

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.