Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Što pokloniti svome djetetu za osamnaesti rođendan?

Pitajte doktore iz ordinacije Zubović

Što pokloniti svome djetetu za osamnaesti rođendan?
Budi najbolja verzija sebe.

U svim aspektima našega života, pa i u ljubavi, mora se biti spreman „dobro zagristi“.

Svi mi želimo našu djecu na to pripremiti najbolje što možemo. Trudimo se biti brižni roditelji puni ljubavi, naučiti ih određene vještine i usaditi im vrijednosti kakve i sami cijenimo. Uz sve to, nastojimo im omogućiti materijalnu sigurnost i obasipamo ih poklonima koliko god je to u našoj moći.

Ali, je li nam palo na pamet da bi jedan od najkorisnijih poklona bilo oružje koje će im pomoći u puno bitaka njihovoga života?
Jedno takvo oružje nam je svima osmijeh. On je krivac za negativan ili pozitivan prvi dojam koji ostavljamo kod drugih, ali i za razvoj vlastitog samopouzdanja. Bez zdravih i njegovanih zubi, nema lijepog osmijeha, a mogućnost da „dobro zagrizemo“ nam postaje tek san.

shimmer fallback


I dok dječje samopouzdanje nastojimo izgrađivati od rođenja, na zube često počnemo misliti tek kada počnu nicati trajni. Roditelji nekada misle da mliječni zubi nisu važni jer će ionako ispasti, a briga oko njih je prezahtjevna da bismo se uopće trudili. Međutim itekako su bitni za razvoj funkcije žvakanja, govora, za rast i razvoj donje trećine lica pa i stvaranje adekvatnog miljea u kojem će rasti trajni zubi. Osim toga, dijete koje nauči njegovati mliječne zube, biti će odgovoran vlasnik i trajnih.

Brinite o zdravlju zubi vašeg djeteta od prvog mliječnog zuba! Još se u trudnoći informirajte o tome što i kako činiti da dijete nikada ne dobije karijes. Vjerujte da je to moguće! Zajedničkim snagama možemo doći do uspjeha.

Nije na odmet spomenuti ni da je prevencija najefikasnija i najjeftinija terapija. Ona zahtijeva znanje, svakodnevni trud i upornost, ali neka to bude naša zajednička misija.

Jeste li spremni svom djetetu za osamnaesti rođendan pokloniti sve zdrave zube?
  O ordinaciji Dr. Željko Zubović

Ordinacija Zubović ima 25ogodišnju tradiciju težnje maksimalnoj kvaliteti u stomatologiji. Osnovao ju je dr. Željko Zubović nakon dugogodišnje karijere u Njemačkoj i jedan je od pionira moderne stomatologije u Hrvatskoj. Njegovo dugogodišnje iskustvo i znanje upotpunjuju dr. Ivanka Nakić i dr. Bruno Biondić svojim entuzijazmom i stalnom edukacijom u Hrvatskoj i inozemstvu.
Cijela ordinacija funkcionira kao dobro uhodani tim i, zahvaljujući tome, rezultati ne izostaju, a pacijenti prepoznaju dobru atmosferu.

Isprofilirali smo se u riješavanju najkompliciranijih slučajeva oralnih rehabilitacija kao i u brizi za zdravlje čitavih obitelji, a misao vodilja nam je zadovoljan i sretan pacijent.
Slobodno nam  se obratite s vašim pitanjima i komentarima!

Više o njezi dječjih zubi pročitajte na našem blogu:

http://ordinacijazubovic.com/PostView.aspx?id=21

http://ordinacijazubovic.com/PostView.aspx?id=13

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj temi i naši doktori će vam se javiti u najkraćem roku!

Pitanje možete postaviti i u okviru žena.hr savjetovališta. U tekstu samo stavite napomenu "Pitanje za doktore iz ordinacije Zubović".

kontakt@ordinacijazubovic.com
01/4812880
099/4812850

Pratite nas na Facebooku:
@OrdinacijaDrZeljkoZubovic

Autor: Ivanka Nakić, dr.med.dent

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.