Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Prijavite se za recenziju Salvia Hidrolata ljekovite kadulje

Hidrolat ljekovite kadulje – mladolik i zdrav izgled vaše kože na dohvat ruke

Prijavite se za recenziju Salvia Hidrolata ljekovite kadulje
Budi najbolja verzija sebe.

Salvia Kornati proizvodi Hidrolat ljekovite kadulje, 100% prirodni i certificirani EKO proizvod koji ne sadrži štetne sastojke, razvijen bez dodataka ikakvih aditiva i konzervansa. Ovaj hidrolat sadrži samo vodu i otopljene biljne komponente ljekovite kadulje te je dodatno filtriran kroz mikrofiltere kako bi se osigurali najviši proizvodni standardi.

Prirodna alternativa
Hidrolati su posebna vrsta proizvoda koja se dobiva kondenziranjem vodene pare u procesu destilacije biljaka. Oni su nježna, ali učinkovita strana aromaterapije koja ima vrlo široku primjenu u očuvanju našeg zdravlja i ljepote.

Ljekovita kadulja, kao što i samo ime govori, jedna je od najljekovitijih biljaka na Zemlji. Stoga ne čudi što hidrolat ove biljke ima vrlo impresivna svojstva koja nam otkrivaju svu moć i skrivenu snagu prirode.

Snažno djelovanje na upalne procese
Hidrolat kadulje je čudesna tekućina koja se izdvaja specifičnim okusom, mirisom, kemijskim sastavom, te jakim terapeutskim svojstvima. Svojim protuupalnim, antivirusnim i antibakterijskim djelovanjem pomaže u borbi protiv zimskih prehlada ali i pri otklanjanju mnogih kožnih tegoba poput: ekcema, akni i prištića, uboda insekata i općeninto bilo kakvih kožnih upalnih poremećaja.

Ljekovita svojstva kadulje, koja se u hidrolatu nalaze u obliku otopljenih tvari te sitnih molekula eteričnog ulja, snažno djeluju na upalne procese u koži, koje hidrolat pritom hladi i umiruje.

Mladolik izgled vaše kože
Zbog svoje vodene baze lako prodire duboko u kožu te tako snažno djeluje na sve njene slojeve. Zahvaljujući svojem povoljnom pH faktoru, stvara zaštitni sloj koji potom štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja čineći je glatkom i mekom na dodir.

Stimulirajući mikrocirkulaciju kože, potiče njezinu ubrzanu regeneraciju. Time se postiže efekt laganog zatezanja kože što utjeće na smanjenje bora te tako koži daje mladolik izgled.

Na stranici www.kadulja.com pročitajte više o pozitivnim svojstvima kadulje, širokom spektru djelovanja hidrolata i načinu primjene za neke od tegoba.

Isprobajte hidrolat od kadulje i vaša koža će vam biti zahvalna

Prijavite se za recenziju >>


shimmer fallback
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.