Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Meditacijom do uspješnog života

"Meditacijom do uspješnog života“ tema je treće Divine Večeri

Meditacijom do uspješnog života
Budi najbolja verzija sebe.

Da li se i vama dešava da manevrirate s previše obaveza i premalo vremena? Danas se često postavlja pitanje kako u ovom užurbanom načinu života ostvariti sreću, zadovoljstvo i uspjeh te kako izbalansirati privatan i poslovni plan. Ključ ostvarenja uspješnog i ispunjenog života je - meditacija! „Meditacijom do uspješnog života“ tema je treće Divine Večeri koja se održava 22.10.2016. od 19:00 do 21.00 sat u Etnografskom muzeju, Trg Mažuranića 14, Zagreb.


Znanstvena istraživanja pokazuju da se 20-minutnom meditacijom postiže opuštanje i duboki odmor kao za vrijeme višesatnog sna, što ima izrazito povoljan učinak na naše fizičko i psihičko zdravlje. Kroz meditaciju svi mentalni procesi se poboljšavaju, jača se koncentracija i pamćenje, budi kreativnost, uklanja napetost i depresija te potiče pozitivno stanje duha. Meditacijom postižemo unutarnji mir i balans, imamo više fizičke energije i elana te postajemo bolji u svemu što radimo.

Na ovoj Divine Večeri Swami Urgaya, osnivač i lider Divine Energy Parka, predstavit će vam meditaciju pomoću koje svatko može živjeti uspješan i balansiran život.

Družit ćemo se u prekrasnom prostoru Etnografskog muzeja, uz korisne savjete i praktične vježbe za energizaciju i opuštanje, degustirati zdrave i fine sokove, eko fair trade kavu, te energetske slastice koje nam dolaze iz poznatog JUICE BOX-a, s bogatim nagradama sponzora... Svi će dobiti na poklon i svoj primjerak magazina Lisa, te mogućnost razgledanja stalne postave muzeja koja uključuje predmete raznih kultura iz Afrike, Kine, Japana i ostalih zemalja, poznatih po tome što su i sami prakticirali neki oblik meditacije.


PRIJAVE ZA DIVINE VEČER:
Ulaznicu možete kupiti online putem linka: http://www.dep.life/?page_id=5857 po cijeni od 88 kn. Ulaznica se na dan eventa može kupiti i na blagajni muzeja.

Prijavu dolaska svakako izvršite putem linka: www.dep.life jer je broj mjesta ograničen, te je svoju ulaznicu potrebno kupiti na vrijeme.

Kupnjom ulaznice ostvarujete i jedinstvenu priliku da naučite meditaciju u sklopu Basic Divine Health Programa po posebno povoljnoj cijeni od 600 kn (redovna cijena tečaja iznosi 1150 kn) koji se održava 29. i 30.10.2016. u Divine Energy Parku, Zagreb.


O ORGANIZATORU:
Divine Energy Park je međunarodna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira. Djeluje 15 godina u Hrvatskoj, Europi i svijetu s ciljem širenja znanja o poboljšanju kvalitete života, razvoju svijesti, obilja i ostvarenja uspjeha na svim nivoima života. Promicanje kulture zdravog načina življenja ostvaruje kroz edukativne radionice „Divine Health Programa“, predavanja i seminare diljem svijeta.

Generalni sponzor eventa: Juice Box https://www.facebook.com/Juiceboxstore/
Generalni medijski pokrovitelj: Magazin Lisa
Sponzor tiska: Tiskara Ravus, Tiskara Titan, Tiskara Recedo
Sponzori nagrada: Vegetarijanski restoran Vegehop, Liquid Sun - Mlada zelena pšenica, Annapurna - ekološki proizvodi na bazi soje i pšenice, Nextbike – sustav javnih bicikala.
Medijski pokrovitelji: Wish.hr, Wishmama.hr, Udahni.com, She.hr, Zagrebonline.hr, Fresh.hr, Stratego.hr, Luxury.hr, zdravakrava.24sata.hr, Zena.hr, Luxe.hr, Alternativa.hr, Jolie.hr, Femina.hr, magazin Vita, Radio 101, HRT radio Sljeme

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.