Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Igra Skviiič kao idealan blagdanski dar za zabavu i osjetila

Ovih blagdana, u društvu najdražih, ne propustite niti jedan zvuk!

Igra Skviiič kao idealan blagdanski dar za zabavu i osjetila
Budi najbolja verzija sebe.

Blagdani su prepuni ugodnih zvukova koji upotpunjuju ozračje mira i radosti. Kako Vi ili Vaši najbliži ne biste propustili ljepotu blagdanskog ugođaja te čestitke i lijepe želje upućene od obitelji i prijatelja, Neuroth Vas poziva da se uključite u inicijativu Bolje razumjeti.

Ako primjećujete probleme sa sluhom, tijekom inicijative možete besplatno testirati sluh i utvrditi razinu oštećenja te, ako je potrebno, u dogovoru s liječnikom i akustičarima Neurotha pokrenuti postupak za dobivanje slušnog pomagala.

No, prije trajnog nošenja slušnih pomagala, tijekom blagdana možete isprobati svjetske novitete na području slušnih pomagala. Neuroth Vam na raspolaganje stavlja jedinstvenu uslugu besplatnog testiranja slušnih pomagala u skladu s preporukama vrhunskih audiologa te zabavnu društvenu igru Skviiič  kao idealan dar za najdraže.

„Božićni blagdani su doba godine kada osjećamo posebnu bliskost s obitelji i prijateljima. Zbog toga smo svima koji osjećaju oštećenje sluha ili traže tehnološki naprednije rješenje omogućili besplatno testiranje sluha, ali i mogućnost besplatnog probnog nošenja  slušnih pomagala kako bi tijekom blagdana doživjeli svu ljepotu zvukova koji ih okružuju. Uz to, za sudionike smo pripremili i poseban dar – zabavnu društvenu igru Skviiič uz koju će moći vježbati prepoznavanje zvukova i koja će razveseliti i nasmijati cijelu obitelj“, izjavila je Iva Šimunec, direktorica tvrtke Neuroth za Hrvatsku.  

Svi zainteresirani za testiranje sluha tijekom blagdana mogu se javiti u najbliži Neuroth centar ili na besplatni telefon: 072 062 063. Društvena igra Skviiič dostupna je i u maloprodaji po cijeni od 149,00 kuna.


Više informacija potražite i na:
•    www.neuroth.hr
•    www.facebook.com/neuroth.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.