Budi najbolja verzija sebe.

3. kros utrka Volim trčanje

Utrka se održava 22. lipnja u Zagrebu na savskom nasipu kod Boćarskog doma

Budi najbolja verzija sebe.

Algoritam i Društvo športske rekreacije Aktivan život daruju vam knjige

Društvo športske rekreacije Aktivan život uz pokroviteljstvo Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba i tvrtke Adidas Croatia već treću godinu za redom organizira kros utrku VOLIM TRČANJE u cilju promicanja zdravog i aktivnog načina života. Utrka će se održati 22. lipnja u 10 sati u Zagrebu na savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Svjesni činjenice kako su naše mišiće zamijenila razna prijevozna sredstva poput automobila, lifta, aviona, autobusa i tramvaja, Društvo pokušava svake godine sve više ukazivati na važnost povećane tjelesne aktivnosti. Dokazano je kako samo 30 minuta tjelesne aktivnosti na dan utječe na bolji rad krvožilnog sustava, smanjenje tjelesne težine, regulaciju krvnog tlaka, regulaciju kolesterola i još puno toga.

Želeći trčanje što više približiti svim uzrastima osmišljene su slijedeće kategorije utrke:

• Baby maraton (utrka djece do 2 godine, 20 metara)
• Dječji maraton (utrka djece do 10 godina, 500 metara)
• Rekreativna utrka žena (2.000 metara)
• Utrka građana (5.000 metara)
• Kros utrka VOLIM TRČANJE (11.500 metara)

On-line prijave završavaju 21.6.2010. u 18:00 sati, ali se na utrku možete prijaviti i na dan utrke neposredno prije starta (08:00-10:15 sati). Sve ostale druge informacije vezane uz utrku, potrebne detalje, opise staza i interaktivne karte možete pronaći na službenoj web stranici: www.volim-trcanje.net.  


Jedan od sponzora utrke je i Algoritam pa ova izdavačka kuća u suradnji s DŠR Aktivan život daruje po jednu od tri knjige najsretnijim čitateljicama ukoliko točno odgovore na pitanje:

Kakva je podloga po kojoj će se trčati utrka?

Odgovor zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, adresa i kontakt telefon) šaljite na mail info@zena.hr s naznakom "Volim trčanje". (Odgovor možete pronaći na stranici: www.volim-trcanje.net)


Knjigu "Klika" dobila je: Slavica Mirosavljević
Knjigu "Vitka i opaka" dobila je: Terezija Benčević
Knjigu "Bez djece, molim" dobila je: Martina Horvat


Izdavačka kuća Algoritam daruje slijedeće naslove:

Emily Giffin - Bez djece, molimClaudia Parr cijeloga se života zaklinjala dečkima, znatiželjnim prijateljicama, zabrinutoj obitelji i svima ostalima da ni po koju cijenu, ni pod kojim okolnostima, apsolutno nikada ne želi imati dijete. A kad je našla urednički posao koji obožava, organizirala život na Manhattanu na način na koji joj odgovara i udala se za Bena, s kojim dijeli baš sve, pa tako i nenaklonost prema djeci, Claudia je postala uvjerena da je od života dobila sve što je ikada željela... No tada njezin suprug mijenja mišljenje i počinje razmišljati o djetetu. I ne samo on već i njene sestre Maura, koju muž neprestano vara, i Daphne, koja pokušava zatrudnjeti kako god zna i umije, a da se i ne spominje njezina najbolja prijateljica Jess, koja možda nosi dijete svojeg oženjenog ljubavnika…
Bez djece, molim duhovit je, dirljiv, inteligentan i zamaman roman. Neočekivan na svim pravim mjestima, lišen klišeja, a pun lakih odgovora na teška pitanja poput majčinstva i vjernosti – kao što se od jedne od najpopularnijih majstorica američkog ženskog pisma i može očekivati.


Rory Freedman, Kim Barnouin  - Vitka i opakaProvokativna i jetka, bistra i opaka (!) knjižica autorica Rory Freedman i Kim Barnouin vaš je najnoviji vodič do priželjkivanog izgleda. Rory i Kim vitke su i opake prijateljice koje se neće libiti servirati vam činjenice kakve i jesu: nezačinjene praznim lupetanjem na kakvo obično nailazimo u svakojakim dijetama na stranicama različitih časopisa, knjiga ili ih načujemo od susjede, frizerke, prijateljičine prijateljice… Rory i Kim postat će i vaše najbolje prijateljice od kojih ne trebate očekivati da će vam lagati i uljepšavati stvari. Umjesto toga, povest će vas na put kojim treba poći da bi se otkrilo kako donositi inteligentne i osviještene odluke o hrani.
Ako vam je dosta vašeg odraza u ogledalu koji kao da vrišti Želim smršavjeti!, spremni ste saznati jednostavnu (i opaku) istinu: ako se nastavite neodgovorno hraniti i unositi u sebe namirnice sumnjiva porijekla, ne možete očekivati da će težina sama od sebe nestati.


Lisi Harrison - Klika

Budi najbolja verzija sebe.Upoznajte Kliku: Massie Block (sjajne smeđe kose i blistava osmijeha, neupitna je zapovjednica Klike, ali i ostatka društvene scene u elitnoj privatnoj ženskoj školi Octavian Country u Westchester Countyju u državi New York, Massie zna da bi mnogi dali sve da budu poput nje), Dylan Marvil (Massiena prva časnica koja joj se, kad ne pije dijetalne frapee, neprestano ulizuje), Alicia Rivera (podmukla koliko i lijepa, Alicia se vrlo dobro snalazi u svijetu odraslih zahvaljujući svojoj ljupkosti. Voljela bi zauzeti Massieno mjesto. Možda joj jednog dana i uspije) i Kristen Gregory (pametna i marljiva, uvrijedit će vas prije nego uspijete reći: "Nije mi frizura ružna").
A onda će na scenu stupiti Claire Lyons, nova cura s Floride, u tenisicama Keds i tregericama iz Gapa starima dvije godine. Na Claireinu nesreću, njezina će obitelj stanovati u gostinjskoj kući na imanju Massienih roditelja dok ne pronađu novi dom. Claireina budućnost izgleda gore od loše kopije Prade. No uz malo sreće i puno spletkarenja, možda i ona zamiriše na Chanel No. 19.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.