Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Nestlé žitne pahuljice za male trbuščiće i velike potrebe!

Ništa ne može nadmašiti osjećaj kada vidite kako Vaša beba naočigled raste i napreduje. No usporedno s time dolaze mnoge odgovornosti i brige, pogotovo kada je u pitanju prehrana.

web cereals_mamino_sunce_960x640_112016
Budi najbolja verzija sebe.

Prehrana djeteta u prvim godinama života od iznimnog je značaja za njegov daljnji razvoj, pa osim na zdravlje, neposredno utječe i na njegovu sposobnost komuniciranja, razmišljanja, učenja novih stvari i svijeta koji ga okružuje. Mali trbuščić bebe ima čak 5 puta veće potrebe za hranjivim tvarima od odrasle osobe, a u periodu između 4. i 6.mjeseca majčino mlijeko postaje nedostatno za pokrivanje rastućih prehrambenih potreba.

Žitarice su idealna namirnica za siguran početak dohrane zbog velike nutritivne gustoće i niskog alergenog potencijala. Brza i laka priprema čini ih popularnim proizvodom, kako kod prehrane djece, tako i odraslih. Bebi osiguravaju glavne nutrijente u obliku pogodnom za njihove male trbuščiće te omogućavaju siguran prelazak bebe kvalitetnoj svakodnevnoj prehrani. Zbog važnosti žitarica u prehrani dojenčadi i male djece, bitno je odabrati što kvalitetniji proizvod te pri tome obratiti pažnju na dob djeteta. U dobi od oko 4 mjeseca uvode se žitarice koje ne sadrže gluten. Za uvođenje glutena na pravilan i siguran način, žitarice koje sadrže gluten treba uvesti u prehranu nešto kasnije, u dobi od oko 6 mjeseci.

Nestlé žitne pahuljice predstavljaju zdrav, hranjiv i ukusan obrok za svaku dob i potrebu vaše bebe. Odaberite žitarice bez glutena za početak dohrane, omiljene okuse bez šećera za bebe nakon 6 mjeseci, funkcionalne žitarice za posebne potrebe malih trbuščića ili pak neodoljive voćne okuse!

Nestlé žitne pahuljice podupiru bebin zdrav rast, kognitivni razvoj i poticanje imuniteta. Ujedno, osiguravaju idealnu ravnotežu nutrijenata i energije u svakom obroku. • Izvor suvitamina i minerala u omjerima prilagođenim bebama i maloj djeci • Bez dodanog šećeraBogate vlaknima • Sadrže kulturu Bifidobacterium lactis Lako probavljive

Probajte ih sve, Nestlé sočne, voćne, moćne i lakunoćne žitne pahuljice!

Više o dohrani i prehrani beba potražite na web stranici Nestle Bebe ili na Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.