Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Gru, nekoć poznati zlikovac, u novom nastavku otkriva svoju nježniju stranu + DOBITNICI

Ovo će ljeto biti obilježeno popularnim nastavcima. Čudovišta su odavno osvojila kina, a nastavak Štrumpfova samo što nije stigao.

51d68dea6e555
Budi najbolja verzija sebe.

Jučer je, nakon tri godine, svoj veliki povratak u kina obilježio i najpoznatiji animirani zlikovac Gru. Simpatični zloćko koji se odvažio ukrasti mjesec sada je brižan otac svojim posvojenim djevojčicama i vlasnik loše tvornice džemova. Kako se odreći uzbudljivog života zločinca i priviknuti se na miran, obiteljski život, pitanje je s kojim se Gru suočava u nastavku priče.

Karijeru poznatog zlikovca, Gru je ostavio nekim prošlim vremenima, a centar njegova svijeta postale su Mara, Edita i Anja. Kako bi svojim curicama priuštio što bolji život, Gru je svoj tajni laboratorij pretvorio u obiteljsku tvornicu džemova u kojoj neumorno rade stari doktor Nefario i neodoljivi žuti Malci.

Iako se staložen obiteljski život doima odličnim izborom, Gru se s nostalgijom prisjeća prošlih izazova, a kad ga dr.Nefario napusti zbog želje za zlom, njegove nedoumice postaju još veće. Ubrzo mu se na vratima pojavljuje supertajna organizacija koja se bori protiv zla i želi ga angažirati u lovu na novog, najpoznatijeg zlikovca koji hara svijetom. Gru, iz želje za akcijom, pristaje, ali je primoran surađivati s neiskusnom Lucy koja ubrzo postaje i nešto više od same suradnice.

Tijekom potrage za zlikovcem, Gruovi Malci, jedan po jedan, počinju nestajati bez objašnjenja, a svi tragovi navode na krivi put. Osim što se mora vratiti u formu, Gru se suočava i s prvim simpatijama najstarije kćeri Mare te s problemima zbog nedostatka žene u kući. Drugi dio priče o popularnom zlikovcu sasvim je logičan slijed događaja iz prvog dijela. Zanimljivo je vidjeti nekoć poznatog zlikovca u ulozi oca i majke, hranitelja i osjetljivog muškarca čije su potrebe i želje sada potpuno drugačije.

Simpatičnog smo Grua zavoljeli kao zločestog, ali svakako očarava i svojom nježnijom stranom. Ono što i jednom i drugom nastavku daje poseban čar, bez sumnje su Malci. Žuti stvorovi koji izgledom podsjećaju na bananu, nepoznate vrste i čudnih komunikacijskih vještina, zabavni su, ali i brižni odgajatelji i čuvari Gruove obitelji. Postali su simbol zezancije i kina općenito.

Film je prikladan za cijelu obitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Naša ocjena: 5/5
Dob: 7+
Sinkronizacija: Rene Bitorajac, Hana Hegedušić, Ivett Biškić, Ana Biškić, Ivica Zadro, Melanie Pudić
Trajanje filma: 98 min


Cinestar vas dariva s 3x1 majicom i 1x1 ručnikom za plažu s likovima iz filma "Gru na supertajnom zadatku". Majice i ručnik imaju dvije strane, a majice su zapakirane u vrećicu za rublje/papuče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Dovoljno je bilo prijaviti se putem našeg obrasca.

Majicu su osvojili: ELIS BRUNET (Pula),

MARTINA PETRLIĆ (Đurđenovac)

NADICA BUŽIĆ (Koprivnica)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ručnik je osvojila: GLORIA LONČAR (Krapina)


Čestitamo sretnim dobitnicima!

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.