Budi najbolja verzija sebe.

U Zagrebu predstavljen novi Huawei Mate 10 PRO inteligentni telefon

Vrhunski uređaj koji spaja savršen dizajn s tehnologijom umjetne inteligencije i fantastičnim specifikacijama kamere napokon dostupan u Hrvatskoj

Budi najbolja verzija sebe.

Najnoviji i dugo očekivani inteligentni telefon Huawei Mate 10 PRO jučer je službeno predstavljen i u Hrvatskoj. Na večernjem događanju u klubu Johann Franck, oko 300 okupljenih imalo je priliku saznati sve o prvom inteligentnom uređaju na tržištu koji je dostupan u slobodnoj prodaji i kod ovlaštenih operatera.

Za vrhunski glazbeni doživljaj pobrinuo se popularni pjevač Jacques Houdek, a kao posebna gošća pojavila se poznata pjevačica Nina Badrić koja je okupljene počastila svojim glasom. Uz brojne uzvanike, na predstavljanju novog Huawei uređaja pojavila su se i poznata lica – Doris Pinčić Rogoznica, Damir Kedžo, Ana Radišić, Lucija Lugomer, Dean Pelić, Domagoj Sever, Lucija Kontić i mnogi drugi. Okupljeni su tako iz prve ruke saznali sve o uređaju koji integrira naprednu tehnologiju umjetne inteligencije kako bi korisnicima omogućio još kvalitetnije i bolje iskustvo korištenja.
Jackie Zhao

Budi najbolja verzija sebe.


Jacques Houdek


Nina Badrić„Huawei Mate 10 PRO postao je naš najbrže prodavani uređaj u Europi te je time oborio sve prijašnje rekorde pred narudžbi u Zapadnoj Europi. Ovim velikim postignućem premašili smo sva naša očekivanja i interne ciljeve za čak 100 posto. U prva tri kvartala ove godine isporuke pametnih uređaja premašile su 100 milijuna primjeraka, što je za 19 posto više nego u istom razdoblju prošle godine. Kao vodeća tvrtka u proizvodnji pametnih uređaja na globalnoj razini, možemo se pohvaliti vrhunskim dizajnom i najbržim Kirin Al procesorom novog Mate 10 uređaja“,izjavio je Huawei regionalni direktor za Adriatic regiju Jackie Zhao.

Huawei Mate 10 PRO prvi je inteligentni telefon s ugrađenom umjetnom inteligencijom dostupan u središnjoj i istočnoj Europi. Kako bi uređaj bio dovoljno snažan za nove tehnologije, dolazi s Huawei Kirin 970 čipsetom, mobilnom platformom za umjetnu inteligenciju s NPU koji se sastoji od osmojezgrenog CPU i 12-jezgrenog GPU. Komponente vrhunske kvalitete omogućit će da mobitel zadatke izvršava do 25 puta brže i 50 puta efikasnije nego četverojezgreni Cortex A73 klaster CPU.

Preporučena maloprodajna cijena Huawei Mate 10 PRO inteligentnog telefona je 5.999,00 kuna, dok je uređaj Mate 10 Lite dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.799,00 kuna. 


Ana Radišić

Budi najbolja verzija sebe.


Damir Kedžo


Jackie Zhao i Doris Pinčić Rogoznica


Lucija Lugomer

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.