Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Sljedeća generacija je tu - Honor 8

Vrhunski uređaj koji spaja izvanredno dizajnersko rješenje s najnovijom tehnologijom i fantastičnim specifikacijama kamere napokon u Hrvatskoj

Sljedeća generacija je tu - Honor 8
Budi najbolja verzija sebe.

Najnoviji i dugo očekivani pametni telefon Honor 8 danas je službeno predstavljen i u Hrvatskoj. Na neformalnom druženju na Tavanu, okupljeni novinari su, uz ukusne zalogaje i degustaciju domaćeg craft piva, imali priliku saznati sve o novom Honor 8 koji je dostupan u Tele2 dućanima.

Da Honor 8 spaja izvanredan dizajn s vrhunskom brzinom, visokokvalitetnom kamerom i pametnim funkcijama, imali su prilike uvjeriti se svi okupljeni koje elegantno dizajnersko rješenje ovog telefona od 5,2 inča, upakiranog u stakleno kućište napravljeno od 15 slojeva stakla, nije ostavilo ravnodušnima. Veliku premijeru doživjele su i dvije kamere Honora 8 koje dolaze s dva senzora od 12 MP, RGB senzora za boje i jednobojnog senzora za detalje koji omogućuju korištenje niza filtera, od postavljanja fokusa nakon slikanja do mijenjanja izgleda zamućene pozadine (bokeh).

Kamera pametnog telefona Honor 8 također podržava široki raspon funkcija i filtera koje su novinari imali prilike isprobali. Neobičan i nesvakidašnji interijer Tavana poslužio je kao idealna kulisa za probu slikanja svjetlom (light painting), snimanja panoramskih fotografija, usporenih snimaka, HDR-a, opcije za fotografiranje hrane (food mode), noćnih snimaka (super night) i „uljepšavanja“ portreta (beauty mode), a naučili su i kako se koristi opcija za dodavanje vodenog žiga fotografiji.


shimmer fallback


Budući da je Honor svjestan činjenice kako je u današnje vrijeme brzina zaista ključna, Honor 8 je na raspolaganje dao cijeli skup funkcija s jedinstvenom opcijom Smart Key koja olakšava pristup popularnim aplikacijama te ih čini dostupnima uz samo jedan dodir zaslona. Mnoge raduje što čitač otiska prsta na uređaju Honor 8 ima i mogućnost „učenja“, što znači da će biti brži što se više bude koristio te tako s vremenom očitati otisak za manje od 0,4 sekunde. Što se tiče unutrašnjosti, Honor 8 opremljen je osmojezgrenim CPU čipsetom Kirin i i5 koprocesorom koji zajedno povećavaju brzinu obrade, ubrzavaju vrijeme reakcije te produljuju vrijeme trajanja baterije. Također, uređaj podržava i Wi-Fi veze korištenjem oba frekvencijska pojasa (2,4 GHz/ 5 GHz), s brzinom od najviše 150 Mbps.

Pametni telefon Honor 8 na hrvatskom tržištu dostupan je po nevjerojatnoj cijeni od samo 3.499 kuna (preporučena maloprodajna cijena), a uz Tele2 tarife ga je moguće kupiti već od 99 kn.  Kupci mogu birati između 2 boje: crne (Midnight Black) i plave (Sapphire Blue).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.