Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Batch cooking by Ivana

Kako za cijeli tjedan skuhati obroke u 2 sata? Mi znamo

Zaposlena si i ne znaš kad da stigneš svaki dan skuhati ukusan i zdrav ručak? Imamo rješenje

brooke-lark-jUPOXXRNdcA-unsplash.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Radila si dokasno, došla kući i umireš od gladi? I da, nisi stigla napraviti ručak. Umjesto da posegneš za dostavom ili nekim junk foodom, znamo bolje rješenje. Naime, u svijetu je već neko vrijeme trend tzv. batch cooking. Koncept je to u kojem u jednom danu, točnije nekoliko sata napraviš jela za cijeli tjedan. Pripremljene namirnice spremiš u staklene posude i cijeli tjedan imaš pripremljen ručak.

Točnije imaš onu 'core verziju' zdravog obroka, te dodaš li neki prilog koji je brzo gotov, imaš cijeli ručak za 10 minuta.

Koncept je to koji nas je oduševio. I odlučile smo ga isprobati. OK, s obzirom da smo daleko od stručnjakinja u kuhinji, potražile smo pomoć naše Ivane Perić Rabhi.

Gasto blogerica koja stoji iza bloga Francuski začin na hrvatski način zna sve o batch cookingu, a svoje znanje će u tjednima koji dolaze podijeliti i s vama.

Simpatična Ivana će nam otkriti sve o batch cookingu, a vjerojatno i otkriti pokoji savjet o ukusnoj francuskoj kuhinji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

"Kad me pitaju zašto francuska kuhinja, jednostavno jer sam francuska nevjesta pa sam dobro upoznala francusku kuhinju.", objasnila nam je Ivana koja je i sama zaposlena mama koja kuha za svoju obitelj.

Ivana će nam pomoći i oko toga kako odabrati prave namirnice te tako složiti i savršeni meni upravo za to godišnje doba.

Ivana će nam ovaj tjedan predstaviti ukusne recepte koje možete skuhati u nekoliko sati i jesti cijeli tjedan. Psst, bit će tu i mesa i ribe i variva. Iskreno, jedva čekamo vidjeti što je sve pripremila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Nikako ne propusti Ivanino kuhanje na ženi.hr

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.