Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Smršavjeti 5 kila u tjedan dana? Evo kako!

Povodom 10. jubileja portala prisjećamo se najčitanijih tekstova, na redu je 2014. godina

Smršavjeti 5 kila u tjedan dana? Evo kako!
Budi najbolja verzija sebe.

Kako mjeseci ove godine odmiču bližimo se kraju ovog našeg svojevrsnog vremeplova kroz povijest portala Žena.hr kojim smo se, povodom našeg 10. jubileja, željeli prisjetiti članaka i tema koje su vas najviše interesirale.

U 2014. smo godini i bavimo se najčitanijim temama koje su bile veoma raznovrsne - od mršavljenja, zabave i ljubavi, do lijepih frizura i uvijek popularnih recepata. Pogledajte najčitanije tekstove u toj godini.

Smršavjeti 5 kila u tjedan dana? Moguće je! (Evo kako)

Jedno od čestih pitanja osoba koje žele što brže smršaviti jest: "Koliko kilograma mogu izgubiti u jednom tjednu?". Točno je da se može izgubiti puno - i do 5 kilograma, a OVAJ članak donosi i konkretan plan kako to učiniti.


Najbolji citati o prijateljstvu (bez čega bi život bio nezamisliv)

Pravo i iskreno prijateljstvo nešto je najbolje što se nekome može dogoditi u životu i zato kada imate tu osobu (ili osobe), recite joj s vremena na vrijeme koliko vam zaista znači. OVI citati pomoći će vam da kažete ono što mislite...


Brzi ručak - ideje za obroke gotove u tren oka

Nikad dosta ideja, odnosno recepata za pripremanje brzog, ukusnog i zdravog ručka u užurbanom radnom tjednu. Za pripremu svakodnevnog glavnog obroka odlično su rješenje OVI brzi recepti koji ne zahtijevaju previše vremena ni posebnu vrstu namirnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.


22 vježbe za savršenu stražnjicu

Nema žene koja ne želi savršenu guzu. Malo je onih koje su skroz zadovoljne svojim izgledom stražnjice, međutim, sve se to lako riješi uz pomoć odličnih vježbi. Nemojte više čekati, počnite već danas, no prije ih pogledajte OVDJE.


Trendovi bob frizura

Ovo možda jest članak trendova za 2014. godinu, no prepun je odličnih ideja koje su itekako primjenjive i danas. S obzirom na to da je bob jedna od najpopularnijih frizura i u 2016. godini (a bit će i u narednoj godini) inspiraciju za svoju frizuru pronađite OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.