Pedeset žena otrčalo žensku utrku Pegasus Women's Run u sklopu Nike+ Run Cluba Zagreb

Pet timova od po 10 trkačica zagrebačkim je ulicama zajedno istrčalo maratonsku dužinu, a kao nagrada ih je dočekao spa i wellness u Hotelu Sheraton

S prvim danom listopada službeno je počeo s radom i Nike+ Run Club Zagreb, klub namijenjen zaljubljenicima u zdrav život, ljudima koji vole trčati, koji okuplja rekreativce i sportaše. Članovi tog kluba spremni su svake srijede u večernjem terminu trčati zajedničke rute, otkrivati ulice glavnog grada i dobro se zabaviti.

Upravo to je učinilo i 50  žena i djevojaka 1. listopada istrčavši N+RC Zagreb trku naziva Pegasus Women's Run.

Pet timova od po 10 trkačica započelo je svoje zajedničko, timsko, osvajanje maratona. Svaka je od njih trčala 4,2 kilometra i time istrčala desetinu maratonske dužine. Cilj ove ženske utrke bio je inspirirati djevojke da pomaknu svoje trkaće granice trčeći maratonsku utrku u tenisicama koje slave svoje trideseto izdanje - Nike Air Pegasus+ 30.
Trkačicama Pegasus Women's Run trke bilo je u prosjeku potrebno 32 minute da istrče 4,2 kilometra, a  pritom su uspješno potrošile oko 240 kalorija. Posebno je važno istaknuti da su se ujedinile u želji da skupa trčeći istrče maratonsku dužinu i pokazale koliko je snažna ženska sloga.

Trku Pegasus Women's Run trkačice su počele trčati u Ilici 10 gdje se nalazi Nike+ Run Club Zagreb. Kraj trke duge 4,2 kilometra bio je u Hotelu Sheraton, u Zagrebu, gdje je djevojke i žene čekao spa tretman. Naime, za trud i predano trčanje zaslužile su da ih se i nagradi.

Nike je za trkačice Pegasus Women's Run utrke organizirao spa iskustvo te su sve trkačice uživale u masažama, bazenu, sauni, fizioterapiji, a između ostalog, su s ostalima podijelile i svoje trkaće rezultate pomoću Nike+ aplikacije.Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.