Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

#ostanidoma i vježbaj poput slavnih pjevačica, čak i s djecom oko vrata

Slavni su, baš kao i ti, pogođeni pandemijom i zatvoreni u svoja četiri zida, pa i oni vježbaju na različite načine

#ostanidoma i vježbaj poput slavnih pjevačica, čak i s djecom oko vrata
Budi najbolja verzija sebe.

Ako se, usprkos golemoj želji, ne možeš natjerati na redovito vježbanje kod kuće (zato u normalnoj situaciji dobro rade fitness klubovi jer je lakše odraditi trening kada te netko motivira i otići na njega kad znaš da si ga platila), zaviri na Instagrame poznatih i inspiriraj se njihovim treninzima.

Američka tenisačica Serena Williams objavila je svoj trening istezanja, a tko ti može dati blji savjet kako se dobro istegnuti od profesionalne sportašice? Serena se fokusirala na istezanje bedrenih mišića i iliopsoasa (to su tri mišića zdjelice, bočno-slabinski mišići) koje teško možeš dobro istegnuti, ako ne radiš ciljane vježbe za njih, a ključni su za pravilno kretanje i posturu. Sjedenje loše utječe na zdjelicu i kukove, osobito na iliopsoas. Serenine vježbe su jednostavne i kratke pa ih možeš odmah odraditi.


Ako kao otegotnu okolnost smatraš to što su ti klinci doma i doslovce ti skaču po glavi od jutra do mraka, morat ćemo te razočarati. Djeca nisu dovoljan izgovor da ne vježbaš. Štoviše, možeš ih uključiti u trening. Oni će se zabaviti, a ti ćeš učiniti nešto dobro za sebe. Baš to radi Pink.

Pjevačica je objavila dva videa u kojima vježba, a kao opterećenje koristi svoju kćerkicu koja ima 18 kilograma. U prvom videu joj se malena penje po leđima dok Pink radi sklekove i istezanje te poručuje: "Dvije muhe jednim udracem".U drugom videu popularna američka pjevačica, također s djevojčicom na leđima, radi jogu, asanu za jačanje ravnoteže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.Glumica Jessica Alba koristi sličnu metodu kao i Pink, no njezine su cure veće pa je i trening drugačiji. Jessica i njene kćeri svaki dan odrade sat aerobika, a ponekad se se i rasplešu uz neki hit.

"Ostati fit i zabaviti se sa svojim curama sada mi znači sve", kaže Alba.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.Alba uz kćeri 11-godišnjakinju i osmogodišnjakinju ima i dvogodišnjeg sinčića.

Uz malo volje vrijeme koje moraš prvesti u stanu možeš iskoristiti bolje, no što misliš. Ako imaš klince, uključi ih u većinu stvari koje radiš, od kuhanja i čišćenja, do vježbanja i zabave. Svima će biti ljepše i lakše. 

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.