Od jogginga do maratona

Posjetite sutra novo predavanje o rekreaciji i sportu

Nakon vrlo uspješnog prvog predavanja pod nazivom „Važnost sportske rekreacije u svakodnevnom životu“ koje je održano prošle srijede, udruga Aktivan život nastavlja sa serijom predavanja kako bi što više ukazala na važnost svakodnevne tjelesne aktivnosti.

Predavanje pod nazivom „Od jogginga do maratona“ održat će Dragan Janković, predsjednik Atletskog kluba Sljeme iz Zagreba, a govorit će o tome kako se apsolutni početnik može pripremiti za jedan od dva trkačka izazova - polumaraton ili maraton. Svaki posjetitelj predavanja će dobiti program priprema za maraton i polumaraton te po jedan primjerak časopisa „Maratonac“. Program priprema je koncipiran tako da ima dovoljno vremena za pripremiti se za jesenski Zagrebački (polu)maraton.

Svi koji žele poslušati predavanje ovog stručnjaka neka dođu u srijedu, 26.5.2010. od 18-19:30 sati u Planinarsko društvo „Zagreb-Matica“, Frane Petrića 4/II kat. Ulaz na predavanje je besplatan.
Sva predavanja prethode velikoj Kros utrci VOLIM TRČANJE koja će se održati 22.06.2010. u 10 sati na Savskom nasipu kod Boćarskog doma, Prisavlje 2, Zagreb.

Više informacija o predavanjima i utrci možete dobiti na www.volim-trcanje.net
Za ostala pitanja možete kontaktirati organizatora Nedeljka Vareškića (nedeljko.vareskic@gmail.com ili 091/2543 419).

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.